PUBLI

The Fashion Room Service XXL Edition: Το μεγαλύτερο fashion party της Αθήνας

Το The Fashion Room Service XXL Edition, ο σημαντικότερος θεσμός ανάδειξης νέων τάσεων στην ελληνική σκηνή της μόδας, που αγαπήθηκε περισσότερο από το fashion & lifestyle κοινό της πόλης, επιστρέφει για το καθιερωμένο ανοιξιάτικο ραντεβού του, αυτή τη φορά την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017.

Τα πιο hip ξενοδοχεία του κέντρου της πόλης, Fresh Hotel & Grecotel Pallas Athena είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν σχεδόν 40 συμμετοχές από το χώρο της μόδας, των brands και του art & design, προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική εμπειρία.

 

Το Fresh Hotel θα φιλοξενήσει fashion brands όπως: PAREAKI, KALEIDO HANDMADE, THE PENGUIN, KOMONO, PRIME TIMERS, PCP CLOTHING, CHEAP MONDAY, SOLANGE SANDALS, NEW CULT, ELINA LINARDAKI, KIUB CLOTHING, DARED, MY BLING, MAL- LE, MA LI YA.

Στο Grecotel Pallas Athena οι επισκέπτες θα συναντήσουν designers και brands από τον χώρο του Αrt & Design όπως: SEBASTIAN PROFESSIONAL, URBAN OWL, MVM SWIMWEAR, KINK MOTEL BY ELENA FAKOU, MAGNADI, HEARTBEATINK, OZON BOUTIQUE, PINELOPI RALLI, ETTY LEON καθώς και τους πέντε νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “ABSOLUT ROOMS”.

 

Η ABSOLUT VODKA παραμένει σταθερός υποστηρικτής από το πρώτο Fashion Room Service έως και σήμερα προσφέροντας στο κοινό μοναδικά cocktails στα parties, που ξεκινούν από τις 20:00 και λήγουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα με εκρηκτικά dj sets.

Παράλληλα, το Ηomcore Vinyl παρουσιάζει έναν από τους σημαντικότερους έλληνες DJs, τον Leon Segka, ο οποίος θα βρεθεί στα decks του Fresh Hotel ενώ ταυτόχρονα στο DJ booth του Grecotel Pallas Athena με ανάλογες μουσικές θα δημιουργηθεί η πιο fashion party ατμόσφαιρα.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ παράλληλα στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και εν γένει, όλο το fashion και art crowd της πόλης.

Τα δωμάτια των δύο ξενοδοχείων θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 16:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του The Fashion Room Service XXL Edition.