PUBLI

TEZENIS SUMMER 2017- Underwear and Beachwear

Στις 4 Aπριλίου 2017, το αμφιθέατρο του Calzedonia Group μεταμορφώθηκε σε έρημο για τις δημιουργικές ανάγκες του Tezenis summer fashion show. Tο show παρουσίασε τη συλλογή Summer 2017 σαν ένα ταξίδι μέσα από καλειδοσκόπιο, ένα ταξίδι στο καλοκαίρι της TEZENIS. Μία αναφορά στα σύγχρονα φεστιβάλ όπου γεννιούνται οι νέες τάσεις και τα στυλ.

Μια επιδραστική σκηνή με έμπνευση τους αμμόλοφους της ερήμου και το σύγχρονο festival τοπίο εξ ου και το maxi radio όπου ως λειτούργησε ως πύλη μέσα από την οποία πέρασαν τα μοντέλα για να περπατήσουν στην πασαρέλα αλλά και οι special performers για την παράστασή τους οn stage.

Η Ελευθερία γίνεται το κυρίαρχο συναίσθημα, αυτό που μας συνοδεύει στις διακοπές και τα ‘on the road’ ταξίδια μας. Η Ελευθερία επίσης ήταν το στοιχείο που χαρακτηρίζει και την εμφάνιση των μοντέλων στην πασαρέλα, δεν ήταν ένα απλό catwalk αλλά μία extravaganza χρωμάτων, μουσικής και ταλέντου.

Στην σκηνή, η μόδα εναλλασσόταν με τα μουσικοχορευτικά δρώμενα των performers ως ένα αληθινό, ζωντανό, απροσδόκητο event. To Xρώμα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, οι φωτεινές αποχρώσεις χαρακτηρίζουν τόσο τη συλλογή όσο και το makeup και τα μαλλιά των μοντέλων (το hair-styling έγινε από την COTRIL). Πλούσιο σε τόνους και ένταση, το σκηνικό φωτίστηκε με ψυχεδελικά neon lights, μια αληθινή χρωματική πανδαισία.

Tα νέα καλοκαιρινά κομμάτια παρουσιάστηκαν ως festival looks με καλοκαιρινά αξεσουάρ ιδανικά outfits για ένα summer party στην παραλία! Tα ζεστά, γήινα χρώματα κυριάρχησαν σε κροσέ λεπτομέρειες και συνδυάστηκαν με ελαφριές υφές, φαρδιά φορέματα και σορτς με crop tops.

Το Navy Trend επιστρέφει με star prints, ρίγες και μπαντάνες ενώ η δόση της καλοκαιρινής απόδρασης στα νησιά μεταφέρεται μέσα από stylish εμπριμέ με φοίνικες και γεωμετρικά μοτίβα φουλ του χρώματος. Tο military look φωτίζεται με πινελιές κίτρινου και κόκκινου του βατόμουρου με έμπνευση την Κούβα. Βολάν και πλέξεις δίνουν τον τόνο, χαρίζοντας ένα νεανικό, μοντέρνο look σε μία ζωντανή δίνη χρωμάτων.

Η πεμπτουσία της εικόνας του καλοκαιριού 2017, το ροζ φλαμίνγκο έρχεται στην Tezenis collection σε ένα key item που θα γίνει το iconic must-have της σεζόν.

Τα Εσώρουχα ως εξώρουχα γίνονται ολοένα και περισσότερο το σημείο-κλειδί στο Tezenis outfit’s.

Έτοιμη να μπεις στον κόσμο της Tezenis?

Tο show είχε το vibe και την ενέργεια ενός festival, μία νέα εμπειρία σε έναν τόπο όπου τα μυστικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

ENJOY!

Η Συλλογή

Η Tezenis Spring/Summer collection είναι μία συλλογή που κοιτάζει στο μέλλον και πειραματίζεται με τις φόρμες, τα υλικά και τα χρώματα. Ακριβώς όπως το DNA, του brand, τα κομμάτια είναι νεανικά, on-trend κι ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις που έχουν λανσαριστεί online, στα social media κι έχουν αγαπηθεί από τους influencers. Tα κομμάτια απευθύνονται σε ένα νεανικό κοινό, με χιούμορ που δεν παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά σοβαρά.

 

Όσον αφορά στα εσώρουχα, τα best-seller push-up bras είναι πάλι εδώ, με σχέδια όπως τριγωνικά cups, balconcette και κορμάκια που από εσώρουχα φιλοδοξούν να εμφανίζονται ως οι αληθινοί πρωταγωνιστές του look.

 

Τα υλικά αποτελούν τη νέα γραμμή στα κλασικά αγαπημένα μας. Η Δαντέλα γίνεται updated με prints ενώ ακόμα και η ιδέα των 80’ς -τα style patches αποκτούν νέο look. Oι διαφάνειες αποτελούν δυνατή underwear trend ενώ η χρωματική παλέτα συμπεριλαμβάνει το κλασικό all black, πινελιές φλούο φούξια, skin tones και υπερ μοντέρνα floral prints.