PUBLI

“Σταμάτησα να φοράω πλαστικές σερβιέτες και δεν το έχω μετανιώσει ούτε για μια στιγμή”

So far so… (not so) good. Υπολογίζοντας πόσες ημέρες από την ζωή μου θα περάσουν με εμένα να είμαι αδιάθετη, ένιωσα ότι πρέπει να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να αλλάξω ό,τι αλλάζει. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα από το πιο ενοχλητικό, που είναι οι ενοχλήσεις στην επιδερμίδα, οι κοκκινίλες, ο κνησμός και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή μου πραγματικά δύσκολη.

Μετά από μεγάλη έρευνα, διάβασα ότι για αυτά, ευθύνεται το πλαστικό και τα άλλα συνθετικά υλικά που περιέχουν οι σερβιέτες! Κι όμως!

«Δύσκολα τα πράγματα» σκέφτηκα, γιατί χωρίς σερβιέτα δεν γίνεται, γίνεται όμως χωρίς πλαστικό! «Έφαγα τη γη να σ’ αναζητάω» που λέει το λαϊκό άσμα, για να καταλήξω σε βιολογικές σερβιέτες, φτιαγμένες από 100% οργανικό βαμβάκι. Επιτέλους ό[ως διαπιστωσα έχουμε και στην Ελλάδα βαμβακερές σερβιέτες χωρίς πλαστικό!

 

Και έτσι ξεκίνησαν όλα, ή μάλλον έτσι τελείωσαν όλα, όταν δοκίμασα τις πιστοποιημένες βιολογικές σερβιέτες Flower. Είναι πολύ απαλές, το δέρμα αναπνέει και δεν αισθάνθηκα καμία ενόχληση. Το δέρμα μου δεν ερεθίστηκε και ένιωθα επιτέλους ότι σέβομαι τον οργανισμό μου.

Ενθουσιάστηκα τόσο, που διάβασα περισσότερο και ενημερώθηκα πλήρως για το θέμα. Να λοιπόν οι λόγοι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά κοινή σερβιέτα:

Οι Flower είναι υγιεινές. Δεν περιέχουν πλαστικό, χλώριο ή άλλα χημικά.  Είναι φτιαγμένες εξολοκλήρου από 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι. Μια κοινή σερβιέτα έχει λευκανθεί με χλώριο και περιέχει χημικές ουσίες οι οποίες περιλαμβάνουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων, διοξίνες και άλλα βλαβερά για τον γυναικείο οργανισμό συστατικά. Σκεφτείτε ότι όλες αυτές οι τοξικές χημικές ουσίες απορροφούνται από τον κολπικό ιστό, βάζοντας το αναπαραγωγικό σύστημα και τον γυναικείο οργανισμό σε κίνδυνο.

• Είναι υποαλλεργικές. Δεν περιέχουν αρώματα και κατά συνέπεια, δεν προκαλούν φαγούρα και ερεθισμούς.

• Είναι απορροφητικές και διακριτικές. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν διαγράφουν. (άρα συνεχίζω και ντύνομαι κανονικά, και όχι με φαρδιά και δεμένες ζακέτες στη μέση)

• Είναι πολύ απαλές. Είναι φτιαγμένες εξολοκλήρου από οργανικό βαμβάκι και είναι τόσο απαλές  που πραγματικά νιώθεις σαν να μην φοράς σερβιέτα.

Το δέρμα αναπνέει. Η βαμβακερή σύστασή τους επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει με αποτέλεσμα να προστατεύουν τον οργανισμό από μύκητες και κολπίτιδες.

• Είναι οικολογικές. Ας μην ξεχνάμε πως μια συμβατική σερβιέτα περιέχει ποσότητα πλαστικού ίση με 4 πλαστικές σακούλες.

• Και το πιο σημαντικό… έρχονται στην πόρτα σου!

 

Δοκίμασε τώρα και εσύ τις Flower και νιώσε τη διαφορά

Shop online -> www.getflower.gr