PUBLI

Ραντεβού με τo app-όλυτο γυναικείο Window Shopping!

Μία νέα εφαρμογή μετατρέπει το κινητό σου στο απόλυτο εργαλείο για να κάνεις virtual tour στις βιτρίνες των γυναικείων καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ! Το Window Shopping δεν είναι απλά μία οπτική περιήγηση, είναι η νέα πρόταση που σου «λύνει» τα χέρια, κάνοντας τις αγορές σου εύκολες, διασκεδαστικές, γρήγορες και πάνω από όλα οικονομικές.  Εκατοντάδες καταστήματα είναι καταχωρημένα σε αυτό το χρηστικό application, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και χάρτη για να τα εντοπίσεις, με όλες τις νέες παραλαβές σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τιμές και τις ειδικές εκπτώσεις. Και όχι μόνο.

Μπορείς να βρεις όλες τις ευκαιρίες στη γειτονιά σου, το κέντρο, τα κοντινά ή λιγότερο κοντινά προάστια, να διαλέξεις κατάστημα, αντικείμενο, διαδρομή, τιμή και -απλώς- να πεταχτείς να το αγοράσεις. Μπορείς να ενημερωθείς πρώτη για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, να έχεις μια συνολική εικόνα για ό,τι νέο υπάρχει στις ωραιότερες βιτρίνες της πόλης.

Eίναι ευχάριστο, έξυπνο στην εφαρμογή και φέρνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ό,τι πιο νέο από τις βιτρίνες στο χώρο σου. Το Window Shopping θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς για τις γυναίκες της πόλης και της περιφέρειας, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει τους τουρίστες να κάνουν στοχευμένες και εύκολες τις αγορές τους. Ακόμη όμως και εάν δεν είσαι σε mood αγορών το Window Shopping μέσα από το κινητό σου μπορεί να σε ταξιδέψει στις πιο απολαυστικές βιτρίνες, να συγκεντρώσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια και να συνθέσεις τα look που θέλεις να αποκτήσεις. Πρόκειται για ένα «ζωντανό» app, το οποίο σου προσφέρει δημιουργικές διεξόδους αγοράς και σου χαρίζει ευχάριστο χρόνο μαζί του.

Επιπλέον, εάν ένα κατάστημα έχει κατηγοριοποιηθεί στα αγαπημένα ενός χρήστη, αυτομάτως θα του έρθει ειδοποίηση (notification) στο κινητό του, ότι το αγαπημένο του Χ κατάστημα μόλις ανανεώθηκε.Το Window Shopping είναι η νέα τάση για τις καλύτερες αγορές όπου και εάν βρίσκεστε. Είναι η νέα έκφραση του Shopping Therapy με τη διαφορά ότι δεν περιορίζεται από το χρόνο ή τα γεωγραφικά όρια.

Πως δουλεύει:

Μάθε τα 4 βήματα που θα σας οδηγήσουν στο αντικείμενο του πόθου σου!

1. Επιλέγεις την κατηγορία που επιθυμείς όπως ρούχα, παπούτσια τσάντα κλπ

2. Αμέσως μετά επιλέγεις την περιοχή που θέλεις να περιηγηθείς (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Ερμού)

3. Εστιάζεις στο κατάστημα της επιλογής σου από τον χάρτη που εμφανίζεται στην οθόνη.

4. Σύροντας την οθόνη προς τα δεξιά μπορείς να απολαύσεις τη βόλτα σου πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο επόμενο.

 

Το καλύτερο; Είναι διαθέσιμο για τα δύο κύρια λειτουργικά iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σου!

http://www.window-shopping.gr/