PUBLI

Παγκόσμια διάκριση για το Aristi Mountain Resort + Villas

Το ορεινό ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort + Villas  που βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια διεκδίκησε και αναδείχτηκε ως World's Leading Eco-Lodge για το έτος 2017 στα  διεθνούς φήμης World Travel Awards που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου σε μια φαντασμαγορική τελετή απονομής στο JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, στο Βιετνάμ.

Η ανάδειξή του ανάμεσα σε 12 αναγνωρισμένες μονάδες ανά τον κόσμο που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί επιτυχία όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς το Aristi Mountain Resort + Villas ήταν το μόνο υποψήφιο Ευρωπαϊκό ξενοδοχείο για το βραβείο στην κατηγορία του. Ο ρόλος του ξενοδοχείου ως πρεσβευτής του ελληνικού ορεινού τουρισμού έχει πλέον καθιερωθεί και ενδυναμώνεται μέρα με τη μέρα, μέσα από την προσπάθεια των ανθρώπων του αλλά και τη στήριξη του κοινού.

 

Η κατάκτηση του βραβείου επετεύχθη μέσα από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε τόσο το κοινό όσο και επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού, οι οποίοι αναγνώρισαν την αφοσίωση και τη δέσμευση που δείχνει το Aristi Mountain Resort + Villas στο βιώσιμο τουρισμό και την εμπειρία φιλοξενίας που παρέχει στον επισκέπτη. Υπενθυμίζεται ότι από το 2016 και μετά από μια μεγάλη διαδικασία ελέγχων και πιστοποιήσεων, το Aristi Mountain Resort + Villas συγκαταλέγεται στα National Geographic, Unique Lodges of the World, στα οποία μετέχουν μοναδικά καταλύματα ανά τον κόσμο που ενσαρκώνουν τις υψηλές αξίες του National Geographic υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας καινοτόμες προσεγγίσεις για την αειφορία και δεσμεύσεις για την προστασία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, κ. Βασίλης Ιωσηφίδης ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο δήλωσε: ”Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι για αυτήν τη διάκριση και αποτελεί ικανοποίηση για εμάς να συνειδητοποιούμε ότι η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά εκτιμάται και αξιολογείται αναλόγως. Αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίηση προέρχεται από το γεγονός ότι μια ελληνική ορεινή περιοχή, η οποία δεν είναι γνωστή στους περισσότερους εκτός Ελλάδας, καταφέρνει να τονίσει και να προωθήσει με επιτυχία τη σημασία της βιωσιμότητας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια μικρή περιοχή της ορεινής Ελλάδας καταφέρνει να πρωτοστατήσει στον αειφόρο τουρισμό δίνοντας έμφαση στην ουσία των αξιών και των ιδανικών που αυτός πρεσβεύει . Η βιωσιμότητα και η περιβαλλοντική δράση είναι ιδιότητες μεγάλης σημασίας για κάθε βιομηχανία. Δεδομένου ότι η τεχνογνωσία μας είναι στον τομέα της φιλοξενίας και έχοντας ως κύριο στόχο να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες μας, δεσμευόμαστε στις αρχές του βιώσιμου τουρισμού και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό το βραβείο υποδηλώνει τη δέσμευσή μας για μια οικολογική προσέγγιση στην επιχειρηματική δραστηριότητα που ωφελεί όχι μόνο έναν ξενοδοχείο, αλλά τον τόπο μας εν γένει.”

 

To Aristi Mountain Resort + Villas αποτελεί ένα σύμπλεγμα πέτρινων μονάδων, τα οποία διαθέτουν 24 δωμάτια, σουίτες και βίλες, κτισμένα αμφιθεατρικά στο ομορφότερο και πιο ψηλό σημείο του γραφικού χωριού Αρίστη στο Δυτικό Ζαγόρι, με θέα τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βίκου. Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες στο ξεχωριστό ορεινό φυσικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια των ευρύχωρων δωματίων και των λειτουργικών και καλαίσθητων εγκαταστάσεων. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων ενσωματώνεται αρμονικά με το περιβάλλον, με τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων υψηλής αισθητικής για την περιοχή. Ακολουθώντας το μοτίβο της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής που τηρείται στα Ζαγοροχώρια υπηρετεί όλες τις ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών για χαλάρωση και σωματική ευεξία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Aristi Mountain Resort + Villas, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.