PUBLI

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής παπουτσιών, Στάθης Σαμαντάς, άνοιξε δικό του κατάστημα

Με το opening του νέου του χώρου υποδέχτηκε την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 ο σχεδιαστής παπουτσιών Στάθης Σαμαντάς ο οποίος σκεφτόταν εδώ και καιρό να ανοίξει έναν χώρο ο οποίος θα λειτουργεί σαν κατάστημα λιανικής, αλλά παράλληλα και σαν ατελιέ. Να σχεδιάζει, να γίνονται τα ραντεβού και να διαχειρίζεται το e-shop το οποίο ετοιμάζει σε λίγο καιρό.

 

«Είναι ο προσωπικός μου χώρος, δεν τον βλέπω καθαρά και μόνο σαν ένα απλό μαγαζί’» λέει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής γι’ αυτό και τον επιμελήθηκε ο ίδιος για να φιλοξενήσει την μεγάλη του αγάπη. Τα παπούτσια.

Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 αποτελείται από γόβες και mules με kitten heels, χαμηλά block heel πέδιλα τα οποία είναι πολύ σημερινά, όπως επίσης και φλατ μυτερά παπούτσια χωρίς όμως να λείπουν και τα κλασσικά σέξι στιλέτο.

 

Γεωμετρικά σχήματα συνδυασμένα με μεταλλικά χρώματα αλλά και καλοκαιρινά υφάσματα από φυσικό λινό με βαμβάκι με πουά γκλίτερ. Επίσης η διαφάνεια, από τα αγαπημένα υλικά του σχεδιαστή, φέτος εμπλουτίζεται με χρυσά φύλλα μέσα στην διαφάνεια τα οποία κάνουν ένα υπέροχο κοντράστ πάνω στο γυμνό πόδι.

 

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα αγαπημένα σχέδια του σχεδιαστή τα οποία έχουν ανανεωθεί, επιλέγοντας νέα υλικά και συνδυασμούς χρωμάτων αλλά και κατά παραγγελία νυφικά σχέδια, όλα ιδωμένα μέσα από την σχεδιαστική ματιά του Στάθη Σαμαντά.