PUBLI

Ο Sfera 102,2 σε ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο

Άγιος Δομίνικος – το νησί που θάμπωσε μέχρι και τον Χριστόφορο Κολόμβο! Μπορεί εμείς οι Έλληνες να το εντοπίσαμε τώρα που οι εικόνες του Survivor μας το έφεραν μέσα στο σπίτι μας, ωστόσο ο Άγιος Δομίνικος αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες όλων των ηπείρων χρόνια τώρα, προσφέροντάς τους μαγικές στιγμές σε ειδυλλιακά τοπία.

Μία ολόκληρη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, με πληρωμένα τα aller-retour εισιτήρια για 2, πολυτελή διαμονή σε 5* ξενοδοχείο all inclusive και ταξιδιωτική ασφάλεια;

Αυτό είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ δώρο που οι ακροατές του Sfera 102,2 το διεκδικούν συμμετέχοντας στο ΜΕΓΑΛΟ παιχνίδι το οποίο έχει γίνει talk of the town.

Μια ραδιοφωνική πρόκληση που “χτυπάει” τυχαία σε σταθερά τηλέφωνα της Αττικής και με μία μόνο απάντηση στην ερώτηση “Εσύ ποιο ραδιόφωνο ακούς”; μπορεί να κάνει όλους τους Αθηναίους πολύ πολύ τυχερούς. Μερίδιο από 30.000 ευρώ συνολικά κέρδη (δώρα και μετρητά) και συμμετοχή στην κλήρωση για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο – αρκεί αυτό το ραδιόφωνο που ακούν να είναι ο Sfera 102,2…και να το πουν!

H μεγάλη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Πρωινό Sfera με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο!

Μέχρι τότε λοιπόν όλη η Αθήνα παίζει στο Μεγάλο Παιχνίδι και διεκδικεί εκτός από μερίδιο των 30.000 ευρώ και ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο!