PUBLI

Kcaligram Feel Free από τη Lanes: Νιώσε ελεύθερος να απολαύσεις την κάθε σου στιγμή!

Εργάζεσαι, αθλείσαι, έχεις πολλές διαφορετικές ασχολίες όπως κάθε σύγχρονος άνθρωπος. Η διατήρηση ενός κανονικού βάρους ενσωματώνεται στην καθημερινότητά σου μέσω της άσκησης και των ισορροπημένων γευμάτων.

Σίγουρα, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες λοιπόν στο ήδη επιβαρυμένο σου καθημερινό πρόγραμμα είναι έναν ακόμα κανόνα για το πετύχεις. Μία ακόμα αγωγή που θα σου στερήσει τις μικρές καθημερινές απολαύσεις! Ένα δείπνο με φίλους που οργανώθηκε αυθόρμητα, η μία after office έξοδος με τους συναδέλφους ή η πρόσκληση σε ένα γάμο. Θέλεις να φροντίζεις το σώμα σου αλλά δεν θέλεις να χάνεις τις όμορφες στιγμές. Σωστά; Τώρα η λύση μπορεί να βρίσκεται πάντα και παντού μαζί σου! Η Lanes φροντίζει γι’ αυτό!

Η Lanes έχει πάντα στόχο να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Για ακόμα μια φορά τα καταφέρνει παρουσιάζοντας το Lanes Kcaligram Feel Free, το 1ο προϊόν για τον έλεγχο βάρους που δρα ενώ σου επιτρέπει να απολαμβάνεις γεύματα πλούσια σε λιπαρά συστατικά. Το Feel Free προσαρμόζεται απόλυτα στην απαιτητική καθημερινότητα σου χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Πώς? Λαμβάνοντας 2 δισκία πριν από κάθε πλούσιο γεύμα!

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυσικά συστατικά που χάρη στη μοναδική του σύνθεση συμβάλλει στο περιορισμό των προσλαμβανομένων θερμίδων τη στιγμή που τι καταναλώνεις! Με το Lanes Kcaligram Feel Free μπορείς πλέον να απολαύσεις γεύματα πλούσια σε λιπαρά συστατικά ελεύθερα και χωρίς τύψεις.

H ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του περιέχει α-κυκλοδεξτρίνη που δεσμεύει τα διατροφικά λιπαρά εμποδίζοντας την απορρόφηση άρα και την αποθήκευσή τους στον οργανισμό, χρώμιο που συμβάλλει στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα με αποτέλεσμα την μείωση του αισθήματος της πείνας και ψευδάργυρο που συμμετέχει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Το αποτέλεσμα? Αποφυγή πρόσληψης επιπλέον θερμίδων με άρα και διατήρηση της σιλουέτας! Και όλα αυτά χωρίς καμία παρενέργεια!

Με το Feel Free μπορείς να ζεις την καθημερινότητά σου χωρίς το άγχος του επόμενου γεύματός! Μπορείς να νιώσεις ελεύθερος να απολαύσεις αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη, τις δικές σου στιγμές, χωρίς τύψεις.

Kcaligram Feel Free. Ο σύμμαχός σου στη μάχη με τις θερμίδες.