PUBLI

H Reebok Classic στο πιο απογειωτικό fashion show της χρονιάς

Η Reebok Classic συμμετείχε για πρώτη φορά στο MadWalk, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή γιορτή που συνδυάζει μοναδικά τη μουσική με τη μόδα. Το MadWalk 2017 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, για 7η συνεχόμενη χρονιά, και η Reebok Classic ήταν εκεί, αποδεικνύοντας τη σημασία του fashion forward στιλ, συνδυασμένου με κλασικό ύφος κι εμφάνιση. Με ένα ανατρεπτικό catwalk,  ανέβασε στα ύψη τη διάθεση, σε μια διοργάνωση που έχει, πλέον, γίνει θεσμός για τα ελληνικά δρώμενα.

Πιστή στο ύφος και το χαρακτήρα της Reebok Classic, η Reebok συνεργάστηκε με το Fashion Workshop Mod’Art International, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς σπουδαστές και ανερχόμενους σχεδιαστές του αύριο να εμπνευστούν από τη φιλοσοφία και το επαναστατικό ύφος της Reebok Classic και να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις δημιουργίες τους.

 

Σε ένα μοναδικό συνδυασμό κλασικής εμφάνισης και φουτουριστικών looks, οι σπουδαστές του Fashion Workshop συμπλήρωσαν τα Reebok outfits με δημιουργίες από διαφάνεια, δίνοντας μια ετερόκλητη και διαφορετική προσέγγιση στο στιλ που αντιπροσωπεύει εδώ και χρόνια η Reebok Classic. Τα δέκα μοντέλα, φορώντας τα πρωτοποριακά outfits, περπάτησαν στο catwalk, με looks πιστά στη φιλοσοφία της Reebok Classic, αλλά και με επαναστατικές λεπτομέρειες που προκάλεσαν την έκπληξη των καλεσμένων!

 

Στην εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση συμμετείχε και η Μαρίνα Σάττι, με μια διαφορετική εμφάνιση. Όπως ακριβώς και στο catwalk, όπου οι σχεδιαστές του αύριο εμπνεύστηκαν από την παράδοση της Reebok Classic και την απογείωσαν με μια ιδιαίτερη προσέγγιση, έτσι και η Μαρίνα ερμήνευσε το κλασικό κομμάτι, «Κούπες», με το δικό της μοναδικό στιλ, δίνοντάς του σύγχρονο και μοντέρνο ύφος. Η φωνή της μάγεψε και ταξίδεψε το κοινό στο παρελθόν, μέσα από ένα ξεχωριστό remix του αγαπημένου και διαχρονικού αυτού τραγουδιού. Η ερμηνεία της, σε συνδυασμό με τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών του Fashion Workshop, απογείωσε τη διάθεση όλων των παρευρισκόμενων.

 

Η Reebok Classic έχει αποδείξει την αξία της, περνώντας το τεστ του χρόνου, και, αντλώντας έμπνευση από τις ρίζες της, σπάει τη μονοτονία του mainstream, καταφέρνοντας να παραμένει πάντα σύγχρονη.