PUBLI

Η νέα συλλογή MONSOON διηγείται τροπικές ιστορίες

Μοναδικά prints, ζωντανές χρωματικές παλέτες, χειροποίητες διακοσμήσεις προβάλλουν μέσα από τη συλλογή, σε συνδυασμό με φυσικές ανάλαφρες σιλουέτες δημιουργώντας τα τέλεια κομμάτια για τη σύγχρονη global traveller που αγαπάει την περιπέτεια.

Daywear συλλογές

Savannah- Tροπικά prints και prints της ερήμου σε μία χαλαρή αισθητική. Πινελιές του dusty ροζ, του χακί και ριγέ μοτίβα.

Wilderness- επαναστατικά μοτίβα και χρώματα. Η συλλογή εμπνέεται από τα καλοκαιρινά φεστιβάλ και τις υπαίθριες δράσεις. Η διάθεση είναι μποέμ συνδυασμένη με σύγχρονα γεωμετρικά μοτίβα, τα οποία έρχονται ανανεωμένα με μία γήινη χρωματική παλέτα, που αντικαθιστά τους μαύρους τόνους με όμορφους καφέ.

Sol Dorado- μία ρομαντική ιστορία σε κόκκινους, μπλε και λευκούς τόνους. Η συλλογή Sol Dorado είναι έντονη και εμπνέεται από την πόλη του Μεξικό δίνοντας έμφαση στην πλέξη και στα υφάσματα.

 

Kaleidoscope- απόλυτα καλοκαιρινή με ανάλαφρα florals  και ρίγες. H συλλογή παίζει με μία όμορφη παστέλ παλέτα σε ψυχρούς και θερμούς τόνους.

Heathers- ρομαντική και καλοκαιρινή, βολάν και πτυχώσεις ενισχύονται με θηλυκά florals. Το βασικό χρώμα της συλλογής είναι  ανοιχτό πράσινο που ταιριάζει εξαιρετικά με τους απαλούς λιλά τόνους.

Cabana- η συλλογή που αποπνέει καλοκαίρι, δέχεται επιρροές από την Αβάνα, με έντονες χρωματικές αντιθέσεις σε πράσινους, κίτρινους και τροπικούς συνδυασμούς. Η συλλογή Cabana αποτελεί ένα ταξίδι στη λατινική Αμερική όπου το σκηνικό είναι πολύχρωμο και εκφραστικό.

Occasionwear συλλογές

Poem- μία συλλογή που μοιάζει βγαλμένη από μπαλέτο με ρομαντικά άνθη και δραματικά florals σε μωβ, λιλά και γκρι τόνους

Marina- καθαρές γραμμές, κομψές σιλουέτες και ρίγες εμπνευσμένη από την κομψότητα της Γαλλικής Riviera των 70’s.

 

Ηavana- μία συλλογή που αποπνέει τον αέρα της τροπικής πόλης της Κούβας. Τα χρώματα των φρεσκοβαμμένων σπιτιών δημιουργούν δυναμικές αντιθέσεις και συνδυασμούς με τα εξωτικά χρώματα  της Καραϊβικής.

Οcean Drive- παιχνιδιάρικο ροζ, έντονο κίτρινο και κοραλί τόνοι .

Μοnsoon Greece