PUBLI

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ αλλάζει τον κόσμο γύρω μας

Πρόκειται για τη λίστα “CHANGE THE WORLD”  που έχει ήδη καθιερώσει η αμερικανική έκδοση του περιοδικού και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης που ακολουθούν, αναλαμβάνοντας έμπρακτα το δικό τους μερίδιο ευθύνης στην κοινωνία, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ μέσα από την ιστορία των 70 ετών αποδεικνύει έμπρακτα ότι δρα με γνώμονα την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, το ήθος και τη συνέπεια. Με τις αξίες αυτές που όρισε ο ιδρυτής της, Αλέξανδρος Κίκιζας, πορεύεται και δεσμεύεται απέναντι στην κοινωνία, στους εργαζομένους, στο περιβάλλον και κυρίως στους καταναλωτές της. Το 2017 πετύχαμε για ακόμα μία χρονιά να δώσουμε το δικό μας στίγμα στην κοινωνία και το περιβάλλον και να στηρίξουμε τις ομάδες εκείνες που μας έχουν ανάγκη. Ανακαινίσαμε 30 αίθουσες δημοτικών σχολείων, φροντίσαμε το περιβάλλον και πιο συγκεκριμένα το Πάρκο Τρίτση με 800 συνολικά εθελοντικές ώρες εργασίες από τους εργαζομένους μας, ενώ προσφέραμε πάνω από 50 τόνους ζυμαρικών αλλά και 36 μονάδες αίματος από την αιμοδοσία των δικών μας ανθρώπων. Με την ίδρυση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΙΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στηρίζουμε έμπρακτα την εκπαίδευση των αγροτών σε σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, με 120 αγρότες να έχουν αποφοιτήσει από αυτή έως σήμερα. Επιπλέον, συμβάλουμε θετικά στην τοπική κοινωνία και οικονομία μέσω της συμμετοχής 400 και πλέον αγροτών στο πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας.

Η παρουσία μας ανάμεσα στις εταιρείες με θετική κοινωνική και οικονομική επιρροή έρχεται ως επιβράβευση των συστηματικών δράσεών μας και ενισχύει τη δέσμευσή μας για καινοτομία και προσφορά.