PUBLI

Η adidas λανσάρει το AM4 project στο πλαίσιο του SPEEDFACTORY

Η adidas ανακοίνωσε το πρώτο μεγάλο project που θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του SPEEDFACTORY στη Γερμανία, μια καθοριστική στιγμή για το brand που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην παραγωγική διαδικασία. Το SPEEDFACTORY δίνει πλέον τη δυνατότητα στην adidas να ανακαλύψει, να τεστάρει και να δημιουργήσει μαζί με τον χρήστη, εφευρίσκοντας διαρκώς νέα σχέδια και λύσεις που θα αναδιαμορφώσουν τον τρόπο που το brand θα δημιουργεί στο μέλλον.

Το λανσάρισμα σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού του adidas SPEEDFACTORY στις μητροπόλεις του κόσμου, με το πρώτο προϊόν που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την πόλη του Λονδίνου, το AM4LDN. Οι 6 επόμενες μητροπόλεις που θα έχουν ξεχωριστό προϊόν είναι το Παρίσι, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Τόκυο και η Σανγκάι για τις μοναδικές απαιτήσεις της κάθε μιας με βάσει μελέτες που γίνονται σε τοπικό επίπεδο.

 

Σχεδιασμένο για να προσφέρει στον καταναλωτή ένα εύρος πλεονεκτημάτων, όπως σταθερότητα, ανάλαφρη αίσθηση και  μεγαλύτερη βιωσιμότητα, το AM4 πάει ένα βήμα πιο μπροστά την adidas στο μέλλον της αθλητικής βιομηχανίας, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός state-of-the-art προϊόντος φτιαγμένο για ξεχωριστές ανάγκες χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τους ίδιους τους αθλητές ώστε να διαμορφωθεί βάσει των δικών τους αναγκών. Το AM4 θα εξελίσσεται διαρκώς παίρνοντας στοιχεία και πληροφορίες από τους καταναλωτές μετά από κάθε λανσάρισμα ώστε να οριστικοποιηθούν τα σχέδια που θα καθορίσουν το τελικό design. 

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του AM4LDN, η adidas συνεργάστηκε στενά με μια ομάδα καταναλωτών από το Λονδίνο προκειμένου να αποκτήσει μοναδικά tips για τις απαιτήσεις των runners της μητρόπολης. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί στους επόμενους σταθμούς του SPEEDFACTORY ώστε να δημιουργηθεί το απόλυτο tailor-made παπούτσι για κάθε πόλη. Οι εγκαταστάσεις του SPEEDFACTORY στην πόλη Ansbach της Γερμανίας βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και σε λίγο θα ακολουθήσουν και δεύτερες εγκαταστάσεις στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Η παραγωγή του AM4 για όλες τις αγορές θα υποστηρίζεται και από τις δύο πόλεις αλλά η κάθε μία θα επικεντρώνεται στην τοπική παραγωγή.

Το AM4PAR, το παπούτσι που δημιουργήθηκε για το Παρίσι θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του AM4LDN την επόμενη εβδομάδα (Πέμπτη 26 Οκτωβρίου) πριν του Λος Αντζελες (ΑΜ4LA), της Νέας Υόρκης (ΑΜ4NYC), του Τόκυο (ΑΜ4ΤΚΥ) και της Σανγκάης (AM4SHA) το 2018.