PUBLI

Φτιάξε τον εαυτό σου, για να φτιάξουν όλα γύρω σου!

Της Γλυκερίας Τζιατζιά

Ο χρόνος που περνάει μας αλλάζει, θέλουμε δεν θέλουμε. Μα όταν περνάει καλά – όταν τον αξιοποιούμε σωστά, δηλαδή – ο χρόνος ενισχύει τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Αυτό είναι και το ζητούμενο: Να μην σταματάμε να ονειρευόμαστε και να αναζητούμε την καλύτερη δυνατόν βερσιόν του εαυτού μας.

Είμαστε – από τη φύση μας – φτιαγμένοι για να τρέχουμε. Μελέτες γύρω από τη φυσιολογία του ανθρώπου το έχουν αποδείξει είναι αλήθεια. Γι’ αυτό, άλλωστε είμαστε και τόσοι πολλοί οι δρομείς πλέον! Αυτό είναι καλό! Μάλλον πολύ καλό, αφού όλοι μέσω της άθλησης βελτιώνουμε την υγεία μας και ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας, μένοντας μακριά από πολλές ασθένειες…

 

Τι άλλα χαρακτηριστικά, όμως, πρέπει να έχει ένας δρομέας εκτός από τη φυσική του κατάσταση;

Νομίζω πως οι άνθρωποι που τρέχουν πρέπει να είναι χαρακτήρες με ποιότητα…

Διάβασε περισσότερα εδώ:

https://www.wind.gr/gr/wind-running-team/gnorise-tousprotathlites/arthra/?prid=27

Η Γλυκερία Τζιατζιά είναι Πρωταθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος. Με τον αθλητισμό ασχολήθηκε επίσημα το 2014. Ξεκίνησε με το ορεινό τρέξιμο όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, τερματίζοντας σταθερά στην πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών στην Ελλάδα. Έχει λάβει μέρος και έχει διακριθεί σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό ενώ για πρώτη φορά το 2017 δοκίμασε τις δυνάμεις της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 42.195μ.

Έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπεία και είναι φοιτήτρια Μεταπτυχιακού του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2015 εκπροσωπεί την WIND στις αθλητικές και όχι μόνο δράσεις της εταιρίας.