PUBLI

FITNESS: “Προχώρα Μπροστά” με διατροφή για ενέργεια

Τα δημητριακά FITNESS® ανανεώνονται για να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και να της δώσουν τη δύναμη να ''προχωρά μπροστά'' και να αντεπεξέλθει σε ό,τι συναντήσει στη μέρα της.

Σε όλα τα δημητριακά FITNESS® oι τραγανές κι απολαυστικές νιφάδες με σιτάρι ολικής άλεσης και ρύζι, εμπλουτίζονται τώρα και με βρώμη ολικής άλεσης.  Παράλληλα όλα τα FITNESS® περιέχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή.

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ! Τα FITNESS® έχουν δύο επιπλέον εκπλήξεις για τους λάτρεις της σοκολάτας και των φρούτων. Αν είσαι από αυτούς που οι λαχταριστές νιφάδες σοκολάτας δεν είναι ποτέ αρκετές, τότε θα λατρέψεις τα ανανεωμένα δημητριακά FITNESS® CHOCOLATE και FITNESS® DARK CHOCOLATE με 25% περισσότερες νιφάδες σοκολάτας! Ίδια γεύση, ίδιες θερμίδες και μεγαλύτερη απόλαυση!

Αν πάλι προτιμάς τα φρούτα, τα FITNESS® έχουν προβλέψει και για εσένα, προσθέτοντας και cranberries για ακόμα περισσότερη γεύση! Ένα είναι σίγουρο, δοκίμασέ τα και ο ουρανίσκος σου, θα σε ευγνωμονεί!

Η ριζική ανανέωση των δημητριακών FITNESS® δεν θα μπορούσε να μη φανεί και στις νέες εντυπωσιακές συσκευασίες τους, με τις απολαυστικές νιφάδες των δημητριακών να ”στροβιλίζονται” πάνω στους χρωματιστούς κύκλους ενέργειας! Αναζητήστε τις στα ράφια των super-market.

Ένα θρεπτικό και λαχταριστό μπολ με δημητριακά FITNESS®, γεμάτο με απολαυστικές τραγανές νιφάδες ολικής άλεσης, πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες B και σίδηρο, είναι αυτό που χρειάζεσαι για ενέργεια στο πρωινό σου! Μην αφήσεις τίποτα να σε σταματήσει, απλά #ProxoraMprosta.