PUBLI

Εσένα τι θα σε έκανε να πεις “wow”;

Το sloggi έχει την απάντηση στις προσδοκίες των καταναλωτριών. Θα περιμένατε ποτέ να βρείτε ένα σουτιέν, που να εγγυάται στήριξη αλλά και ανάλαφρη αίσθηση, που να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητά;

Tο sloggi, όπως πάντα, δημιουργεί κάθε σεζόν σειρές με καινοτόμα υφάσματα, τέλεια εφαρμογή και μοντέρνα σχέδια. Εσώρουχα τα οποία αποτελούν στήριγμα στην καθημερινότητα, την εργασία, τη γυμναστική ακόμα και τη διασκέδαση.Το sloggi αυτή τη φορά παρουσιάζει τη σειρά Wow Comfort! Μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν…. είναι οι sloggi Comfy Cups.

 

Τι είναι όμως οι Comfy Cups; Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτή η καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας.

Τη σειρά έρχεται να απογειώσει το push up σουτιέν της σειράς, για ένα sexy décolleté για κάθε περίσταση. Wow Comfort λοιπόν και η σειρά ολοκληρώνεται με τα αντίστοιχα σλιπ, για ένα ολοκληρωμένο look.

 

Το sloggi φτιάχνει για εσάς μια υπέροχη καθημερινότητα, γεμάτη “Wow” διάθεση και όχι μόνο! Αν αναζητάτε απλό, καθημερινό εσώρουχο με «εγγύηση για πάντα», σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα, τότε οι σειρές Evernew και Evernew Lace είναι εδώ για εσάς.

Αν όμως απλά θέλετε να νιώθετε άνεση όλη μέρα, τότε το sloggi σας παρουσιάζει τη σειρά 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace, με τη μεταξένια βαμβακερή αίσθηση. Μια καθημερινή και πολύ οικονομική σειρά, που όμως δε συμβιβάζεται σε άνεση και στυλ.

Δε λείπουν από τη συλλογή και όλες οι αγαπημένες σειρές, που εδώ και τόσα χρόνια σας συντροφεύουν στην καθημερινότητα σας όπως η Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints, Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπμε laser cut τεχνολογία για να μη διαγράφουν), Τοuch It (σλιπ χωρίς ραφές και laser cut τεχνολογία που δε διαγράφει) και Wow Breeze (με μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα).

Το sloggi φτιάχνει για εσάς μια υπέροχη καθημερινότητα!