PUBLI

Είναι θέμα τύχης αλλά αρχών:Οπωροκηπευτικά με την ποιότητα της Lidl Hellas

Αυτή η τόσο απλή όσο και φιλόδοξη αρχή αποτελεί ακλόνητη αξία στη συνείδησή μας ως επιχείρηση λιανικού εμπορίου για όλα τα νωπά οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Στην προσπάθειά μας να ανταποκρινόμαστε διαρκώς στον στόχο μας αυτό, έχουμε χτίσει στενές σχέσεις συνεργασίας με τους προμηθευτές μας εφαρμόζοντας παράλληλα αποδοτικές διαδικασίες εφοδιασμού και διασφάλισης ποιότητας. Με τον τρόπο αυτό, κατορθώνουμε πλέον να φέρνουμε το ταχύτερο δυνατόν από το χωράφι στα καταστήματά μας φρούτα και λαχανικά εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας.

Η Lidl Hellas έχει κατορθώσει ίσως όσο καμιά άλλη επιχείρηση του κλάδου να τηρεί έναντι των προμηθευτών της την δέσμευση της για την απορρόφηση των προγραμματισμένων και συμφωνηθέντων ποσοτήτων, ακόμη και όταν επικρατούν δυσμενείς συνθήκες. Έτσι, με το πέρασμα των χρόνων έχουμε καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των παραγωγών στην Ελλάδα ως αξιόπιστος συνεργάτης.

Η κύρια προτεραιότητα της διασφάλισης ποιότητας για τη Lidl Hellas  είναι η προστασία και διαφύλαξη της ασφάλειας των τροφίμων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με συνεργάτες οι οποίοι ταυτίζονται απόλυτα με τις υψηλές μας απαιτήσεις σε θέματα ποιότητας και μπορούν και ανταποκρίνονται σε αυτές.

Χάρη στην ειδική ετικέτα ιχνηλασιμότητας της Lidl Hellas, η οποία τοποθετείται σε κάθε κιβώτιο νωπών οπωροκηπευτικών, θέτουμε εξαρχής υψηλά πρότυπα στον κλάδο. Η ετικέτα ιχνηλασιμότητας της Lidl Hellas πάνω σε κάθε κιβώτιο, αναφέρει όλους τους συμμετέχοντες στην εφοδιαστική αλυσίδα, ξεκινώντας από τον παραγωγό, περνώντας από το συσκευαστήριο και φτάνοντας μέχρι τον προμηθευτή, και είναι ορατή για όλους.

Μαζί για τη μείωση των φυτοπροστατευτικών ουσιών

Η μείωση των υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών ουσιών σε νωπά οπωροκηπευτικά αποτελεί για την Lidl Hellas μέγιστη προτεραιότητα. Κοινό στόχο της Lidl Hellas και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αποτελεί η καλλιέργεια οπωροκηπευτικών με ελαχιστοποίηση των υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών ουσιών.

Με τους προμηθευτές και τους παραγωγούς των νωπών οπωροκηπευτικών έχουμε συνάψει από κοινού μια συμφωνία – στόχο: η συμφωνία αυτή εστιάζει στην συνεχή μείωση της χρήσης φυτοπροστατευτικών ουσιών. Για την επίτευξη του κοινού μας αυτού στόχου, η Lidl Hellas υιοθέτησε μια δέσμη ενεργειών για την μείωση της χρήσης των φυτοπροστατευτικών ουσιών.

Πυρήνας της δέσμης αυτής αποτελεί η αδιάλυτη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της Lidl Hellas και των προμηθευτών και παραγωγών μας, σχετικά με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκτεταμένες αναλύσεις ποιότητας για όλα τα οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Οι απαιτήσεις μας είναι αυστηρότερες από αυτές που ορίζει ο νομοθέτης και συμβάλλουν ενεργά στη μείωση φυτοπροστατευτικών ουσιών θέτοντας υψηλά πρότυπα στον κλάδο.

Στη Lidl Hellas η φρεσκάδα και η ποιότητα είναι βασικό μας μέλημα και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, γιατί θέλουμε να προσφέρουμε καθημερινά στους καταναλωτές ό,τι πιο φρέσκο, ποιοτικό και φυσικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr

www.lidl-axizei.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas