ΖΩΔΙΑ

Τι δεν μπορεί να ανεχτεί σε μία σχέση το κάθε ζώδιο

Δεν σε πειράζουν όλα (ελπίζω). Είναι κάποιες συμπεριφορές «κόκκινο πανί» που σε ταράζουν και σε απομακρύνουν πολύ περισσότερο από ορισμένες άλλες. Για κάποια φταίνε τα βιώματα και για άλλα η ευερεθιστότητα που δείχνουμε είναι λογικά ανεξήγητη, σαν να σου πατάει κάποιος ένα κουμπί που σε βγάζει εκτός εαυτού. Δεν το ελέγχεις. Απομακρύνεσαι, αισθάνεσαι την ανάγκη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, εκνευρίζεσαι και όπως το ένα φέρνει το άλλο, χωρίζεις. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά που λόγω αστρολογικής ιδιοσυγκρασίας δεν «παλεύεις» ιδιαιτέρως;

Κριός

Πολλά μπορείς να συγχωρέσεις, αλλά όχι την προσπάθεια του άλλου να σε αλλάξει. Ο τυπικός Κριός είναι ένα ανεξάρτητο πνεύμα και όταν νιώσει καταπίεση, κλωτσάει σαν τον γάιδαρο. Επίσης έχεις μία εγγενή αποστροφή προς τα άτομα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των control freaks. Σε «πνίγουν».

Ταύρος

Οι άνθρωποι που γκρινιάζουν ασταμάτητα μπορούν να σε «μαράνουν» Ταυράκι μου. Έχεις ανοχή προς το δράμα, αλλά για λίγο. Κάποιος που μουρμουράει συνέχεια κερδίζει τη μέγιστη απαξίωσή σου. Είσαι επίσης αλλεργικό προς την ανειλικρίνεια. Η απιστία είναι για σένα το ύψιστο αμάρτημα.

Δίδυμος

Τον άνθρωπο που εκπέμπει αρνητική ενέργεια, ο Δίδυμος δεν θα τον ερωτευτεί ποτέ, κι ας είναι ο ομορφότερος σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων. Δεύτερος χαμηλά στη λίστα εκείνος που θα κάνει το Διδυμάκι να βαρεθεί. Κανένα μέλλον.

Καρκίνος

Ένας άνθρωπος που εκπέμπει αλαζονεία, εγωισμό και καμία προθυμία για συμβιβασμό έχει λίγα ψωμιά δίπλα σε έναν Καρκίνο. Αν δηλαδή τσακώνεσαι μαζί του και μετά το παίζεις πάρα πολύ «βαρύ πεπόνι» κάνοντάς τον να νιώθει αδικημένος, δύσκολα θα βγάλετε το καλοκαίρι παρεούλα.

Λέων

Αισιόδοξος εκ φύσεως ο Λέων δεν νιώθει καθόλου ο εαυτός του δίπλα σε κάποιον που θα επιδιώκει να τον προσγειώνει και θα αντιμετωπίζει τα πράγματα με μπόλικη μιζερίτσα.

Παρθένος

Είσαι τεμπέλης/α; δεν σε πολυνοιάζει για την υγιεινή σου; είσαι παλιόπαιδο κι έχεις κακές συνήθειες; Ποιος είδε τον Παρθένο και δεν τον φοβήθηκε. Μιλάμε για μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε δεν είναι σωστό, πρέπον, καθαρό κτλ.

Ζυγός

Το ζώδιο που συμβολίζει την ισορροπία δεν μπορεί καθόλου τους ανισόρροπους που επιδιώκουν μονίμως την έριδα. Δεν βρίσκει καμία ίντριγκα σε μία τέτοια κατάσταση ο Ζυγός και θεωρεί εντελώς δυσάρεστο όποιον προσπαθεί να τον σύρει στη δίνη της σύγκρουσης. Μια, δυο, τρεις, στην τέταρτη παρατάει το πεδίο της μάχης και πάει για ποτάκι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν σοβαρά θέματα με την εμπιστοσύνη. Δεν το κάνουν εύκολα, θέλουν χρόνο. Κάνε λοιπόν στον εαυτό σου μια χάρη και κράτα το αληθινό. Γιατί αν μυριστούν ανειλικρίνεια, εκδικούνται με την ουρά όρθια και γεμάτη δηλητήριο.

Τοξότης

Αν θες να διώξεις μακριά έναν Τοξότη, άρχισε να τον ελέγχεις. Δεν έχει χειρότερο από την πίεση. Ο Τοξότης μπορεί να μαγνητίζεται από τους ανθρώπους που «παίζουν» με το μυαλό του αλλά σύντομα χάνει την ενέργειά του και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Όταν επιτέλους σταματάει να έχει συναισθήματα, σε βάζει στη μαύρη λίστα και από ‘δω παν’ κι άλλοι.

Αιγόκερως

Αν θες να κάνεις έναν Αιγόκερω να μην θέλει να σε δει μπροστά του, μπορείς απλά να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου. Εγγυημένα αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα σε δει με ραντεβού, από την επόμενη μόνο τυχαία στο δρόμο και εφόσον δεν έχει προλάβει να στρίψει για να μη σε συναντήσει.

Υδροχόος

Τα νεύρα του Υδροχόου γίνονται κόκκινα σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι όταν απαιτείς από εκείνον συνέχεια. Η δεύτερη όταν δεν του αφήνεις χώρο και χρόνο ελεύθερο να αναπνεύσει με την ησυχία του. Ο Υδροχόος είναι παιδί των σχέσεων, αρκεί να μην νιώθει την ελευθερία του να ποδοπατάται.

Ιχθύς

Είσαι αγενής; αυτό που λέμε «λέω τα πράγματα με τ’ όνομά τους και σ’ όποιον αρέσω»; έχεις «κλειστομυαλιά» και ό, τι δεν καταλαβαίνεις το αφορίζεις; θέλεις να είσαι το αφεντικό κι αυτό βγαίνει προς τα έξω; μακριά από το Ψαράκι, δεν μπορεί, δεν αντέχει κανένα από τα παραπάνω στοιχεία. Κυρίως την παραμικρή συμπεριφορά που μπορεί να εκληφθεί ως αγένεια.