ΖΩΔΙΑ

Η καλύτερη ώρα να πέσεις για ύπνο ανάλογα με το ζώδιό σου

Νόμιζες ότι τα είχες διαβάσει όλα; Και όμως όχι. Στο σημερινό επεισόδιο ''Τα άστρα έχουν την απάντηση ΚΑΙ σε αυτό το θέμα'' θα ασχοληθούμε με ένα θέμα - φωτιά. Τον ύπνο. Γιατί αν μη τι άλλο ο ύπνος έχει σημαντική θέση στη ζωή μας.

Για αυτό και εμείς κάναμε τη γνωστή μας έρευνα. Aνοίξαμε χάρτες πάνω στο τραπέζι, βγάλαμε μοιρογνωμόνια και μελετήσαμε τις κινήσεις των πλανητών και βρήκαμε ποια είναι η ιδανική ώρα να πέσεις για ύπνο, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός, 02.00- 03.00

Η λίστα μας ανοίγει με τον Κριό που συμπεριφέρεται μονίμως σαν το κακομαθημένο πρωτότοκο παιδί που θέλει να γίνεται πάντα το δικό του. Έτσι ακόμα και αν κλείνουν τα μάτια τους θα κάτσουν στον καναπέ να δουν ταινία (να δουν, λέμε τώρα) και θα κοιμηθούν κατά τις 3 το πρωί. Για κάποιο λόγο αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να δουλέψουν κανονικά την επόμενη μέρα, βέβαια μακροπρόθεσμα αυτό δημιουργεί προβλήματα όπως μαύρους κύκλους και γκρίνια. Για αυτό προσπάθησε να ρίξεις ασφάλειες μεταξύ 02.00 και 03.00.

Ταύρος, 23.00

Οι Ταύροι είναι πρωινοί τύποι- ξυπνάνε γύρω στις 6 και νιώθουν την ανάγκη να αδράξουν τη μέρα και να τελειώσουν όλες τις δουλειές τους μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Για αυτό και χρειάζονται το λιγότερο 7 ώρες ύπνου και μέχρι τις 11 είναι ανάσκελα στο κρεβάτι με το μαξιλάρι τους αγκαλιά. Μια φιλική συμβουλή – αν χρειαστεί να ξυπνήσεις έναν Ταύρο, κάν’το ευγενικά, εκτός αν θέλεις να σε κουτουλήσει πρωί- πρωί.

Δίδυμοι, 01.00- 02.00

Οι Δίδυμοι είναι φοβερά κοινωνικοί και συνήθως περνάνε μια τρελή μέρα- δουλειά, γυμναστήριο, ποτάκια, και άλλα ποτάκια και φαγητό ε, πώς να μην χρειαστούν μετά 12 ώρες ύπνο; Μπορεί να βγάλουν τη μέρα με 2, 3 ώρες ύπνο αλλά ιδανικά πρέπει να κοιμούνται τουλάχιστον 6 ώρες, για αυτό καλό είναι να είναι στο κρεβάτι μέχρι τη 1, άντε 2 το πρωί.

Καρκίνος, 23.00

Οι Καρκίνοι ΑΓΑΠΑΝΕ τον ύπνο, τον χρειάζονται και δεν τον θυσιάζουν για τίποτα και για κανένα. Ιδανικά πρέπει να είναι στο κρεβάτι μέχρι τις 23.00 ώστε να κοιμηθούν ένα γεμάτο 8ωρο πριν ξεκινήσουν τη μέρα τους, βέβαια θα ήθελαν να κοιμούνται κάθε μέρα 10 ώρες αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Λέων, 00.00

Τα δυναμικά Λιοντάρια δε χρειάζονται πολλές ώρες ύπνου, ωστόσο δε θα πουν ποτέ όχι σε ένα γλυκό 8ωρο στο κρεβάτι τους. Μπορούν μετά τη δουλειά να βγουν, να πιουν και μέχρι τις 00.00 άντε 01.00 να είναι στο κρεβάτι και την επόμενη μέρα να πετάνε, σαν να μην κουράστηκαν καθόλου. Για να το καταφέρουν ωστόσο αυτό χρειάζονται απόλυτο σκοτάδι και ησυχία.

Παρθένος, 01.00

Οι ψυχαναγκαστικοί Παρθένοι δεν καταλαβαίνουν από αϋπνίες και στιγμές χαλάρωσης. Συνήθως κοιμούνται αργά το βράδυ, μπορεί να πάει και 04.00 το πρωί για να ηρεμήσουν ακόμα και αν την επόμενη έχουν σοβαρό meeting στις 08.00, δεν τους νοιάζει θα ξυπνήσουν. Αυτός ο τρόπος ζωής βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση υγιής, για αυτό χρειάζεται να χαλαρώνουν πού και πού και να κοιμούνται νωρίς.

Ζυγός, 23.00

Για να μπορέσει ο Ζυγός να κάνει τα πάντα με το δικό του μοναδικό και ισορροπημένο τρόπο χρειάζεται ενέργεια, την οποία εξαντλεί γρήγορα μέσα στη μέρα. Για να ανταπεξέλθει, λοιπόν, στην καθημερινότητα πρέπει να κοιμάται ένα γεμάτο 8ωρο και να είναι στο κρεβάτι το πολύ μέχρι τις 23.00 ώστε να δώσει στον εαυτό του χρόνο να ‘’φορτίσει’’ τις μπαταρίες του.

Σκορπιός, 22.00

Οι Σκορπιοί δεν τα πάνε καλά με τον ύπνο, δυσκολεύονται επίσης αρκετά να ξυπνήσουν το πρωί για αυτό πρέπει να είναι στο κρεβάτι το πολύ μέχρι τις 22.00, ώστε να καταφέρουν να κοιμηθούν 8 ώρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν πρόβλημα να ξενυχτήσουν, όπως επίσης δεν τους νοιάζει αν θα χρειαστεί να ξυπνήσουν νωρίς την επόμενη μέρα ΑΛΛΑ αυτός ο τρόπος ζωής μπορείς να τους κουράσει.

Τοξότης, 01.00

Ποιος θα το έλεγε ότι οι Τοξότες είναι party animals; Και όμως οι Τοξότες έχουν φοβερή ενέργεια και μπορούν να μείνουν χωρίς ύπνο μέχρι και δύο μέρες σερί. Γενικά ένας 6ωρος ύπνος τους αρκεί, όση δουλειά και να έχουν να βγάλουν την επόμενη μέρα, οπότε και 1 η ώρα να ξαπλώσουν θα είναι μια χαρά.

Αιγόκερως, 00.00

Οι Αιγόκεροι, ό,τι και να συμβεί, ο κόσμος να χαλάσει, θα κοιμηθούν 7-8 ώρες κάθε μέρα. Αν πρέπει να ξυπνήσουν δηλαδή στις 7 το πρωί πρέπει μέχρι τις 12 να είναι στο κρεβάτι, γιατί αλλιώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Στην εξίσωση πάντα πρέπει να υπάρχει και χουχουλιάρικο κρεβάτι, με πολλά μαξιλάρια για να νιώθουν άνετα.

Υδροχόος, 03.00

Οι Τδροχόοι σπαταλούν αρκετή ενέργεια, τόσο σωματικά όσο και νοητικά, μες στη μέρα ωστόσο δεν μπορούν να κοιμηθούν πριν τις 3 το πρωί. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πρέπει να εξαντληθούν τελείως για να καταφέρουν να κοιμηθούν, μια συνήθεια που δεν τους κάνει καθόλου καλό. Εμείς προτείνουμε ζεστό ντους, γιόγκα και λίγο γάλα για να ρίξετε ρυθμούς και να ηρεμήσετε.

Ιχθύς, 21.00

Και κλείνουμε με τα ψαράκια, που περνάνε πολλές ώρες αναλύοντας πράγματα και καταστάσεις μες στο μυαλό τους, πράγμα που τους εξαντλεί και μπορεί να τους ρίξει στο κρεβάτι για 18 συνεχόμενες ώρες ύπνου. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου λειτουργικό, για αυτό βολεύονται και με 10 ώρες, οπότε πρέπει να είναι στο κρεβάτι μέχρι τις 21.00 αν θέλουν να χαλαρώσουν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.