ΖΩΔΙΑ

Το καλύτερο sex tip για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Στο σημερινό επεισόδιο τα άστρα και τα ζώδια θα ασχοληθούμε με τα sex tips που ταιριάζουν καλύτερα στο ζώδιό μας. Γιατί ναι, προφανώς και υπάρχουν, γιατί ο κάθε άνθρωπος απολαμβάνει διαφορετικά το σεξ με τον εκάστοτε σύντροφό του, και τα ζώδια είναι εδώ για να μας ανοίξουν τα μάτια και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Κριός

Η λίστα ανοίγει με τα θερμά κριάρια που λατρεύουν την περιπέτεια και δεν λένε όχι σε πειραματισμούς στο κρεβάτι. Το ειδικό κερί που λιώνει και δεν προκαλεί εγκαύματα (πωλείται στα sex shops) είναι το ιδανικό sex toy για τον κριό της ζωής σου.

Ταύρος

Οι ταύροι είναι πρακτικοί, θέλουν να περάσουν καλά αλλά χωρίς να κάνουν πολλές τσαπατσουλιές στο χώρο τους, για αυτό και καλό είναι να πάρεις κάποιο ειδικό λιπαντικό που δεν λεκιάζει, γιατί ποιος τον ακούει αν λερώσεις τα σεντόνια.

Δίδυμοι

Το βασικότερο sex tip που πρέπει να ξέρει κανείς για έναν δίδυμο είναι ένα- Ποικιλία. Δεν μπορεί να κάνει ξανά τα ίδια και τα ίδια, για αυτό καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν οδηγό ”Κάμα Σούτρα” για να απολαύσετε το σεξ ακόμα περισσότερο.

Καρκίνος

Ακόμα και στο κρεβάτι ο καρκίνος είναι ανιδιοτελής και νοιάζεται περισσότερο για την ευχαρίστηση του άλλου από τη δικιά του (τέτοιοι είναι) για αυτόένα δαχτυλίδι πέους, που θα προσφέρει έξτρα απόλαυση.

Λέων

Πώς μπορείς να τραβήξεις την προσοχή του λέοντα που τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του στο σεξ; Με ένα παιχνίδι! Ένα striptease poker π.χ ή μια σέξι παραλλαγή του twister είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε ΠΟΛΥ καλά στο κρεβάτι.

Παρθένος

Η ανεξαρτησία του παρθένου μπορεί να μεταφραστεί σε εγωισμό στο κρεβάτι- εδώ που τα λέμε είναι λίγο, αλλά κυρίως γιατί έχουν μάθει να κάνουν μόνοι τους την όποια δουλειά- ωστόσο με ένα κατάλληλο sex toy που μπορείτε να χειρίζεστε και οι δύο θα περάσετε χάρμα.

Ζυγός

Οι ζυγοί είναι γοητευτικοί, περιπετειώδεις και πάνω από όλα θέλουν να έχουν τον έλεγχο ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ακόμα και στο σεξ. Αν εμφανιστείς δηλαδή με χειροπέδες και έχεις kinky διάθεση τελείωσες.

Σκορπιός

Ένας σκορπιός δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, πρέπει να έχεις το φουλ πακέτο για να τον πείσεις ότι αξίζεις το χρόνο σου. Οπότε πρέπει να πας στοχευμένα και να ερεθίσεις ταυτόχρονα σώμα και νου, μόνο τότε θα αφεθεί πλήρως στα χέρια σου.

Τοξότης

Γιόλο. Αυτό χαρακτηρίζει τους τοξότες ΚΑΙ στο σεξ. Δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν νέες στάσεις, περίεργα και kinky παιχνίδια ή και να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο. Γενικά, έχε στο νου σου ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις και την πιο κρυφή σου φαντασίωση με έναν τοξότη.

Αιγόκερως

Ο αιγόκερως δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν είναι όλα στην εντέλεια γύρω του- για αυτό και όταν κάνει σεξ χρειάζεται να γίνονται όλα κατά γράμμα και όσο το δυνατόν πιο εύκολα, γιατί δεν θέλει να κουράζεται. Πάρε για καλό και κακό ένα μαξιλάρι να βάλει κάτω από τη μέση, μην κουραστεί και γκρινιάζει στο τέλος.

Υδροχόος

Οι υδροχόοι είναι ανήσυχα πνεύματα, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και δεν τους τρομάζει οτιδήποτε εκκεντρικό. Δεν θα πουν όχι δηλαδή αν εμφανιστείς στο κρεβάτι με μέλι ή λιωμένη σοκολάτα. Να δω ποιος θα πλύνει τα σεντόνια μετά βέβαια.

Ιχθύς

Τα ψαράκια είναι από τη φύση τους μυστήρια, γλυκά, ευαίσθητα και νοιάζονται ειλικρινά για το πώς θα περάσει ο σύντροφός τους, οπότε το sex tip που τους ταιριάζει είναι μια λέξη- μασάζ. Ένα αρωματικό έλαιο να υπάρχει εκεί κοντά σας και θα περάσετε πολύ καλά, μόνο μην ξεχνάτε ότι ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούμε το προφυλακτικό με ένα οποιοδήποτε λάδι, μόνο με ειδικό λιπαντικό, γιατί χαλάει!