ΖΩΔΙΑ

Όλα όσα θέλει κάθε ζώδιο στο σεξ και ντρέπεται να το πει

Γενικά στη ζωή, υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: α) εκείνοι που γνωρίζουν από την απαρχή της σεξουαλικής τους δραστηριότητας τις "ιδιαίτερες" προτιμήσεις τους στο σεξ κι εκείνοι που ακόμα το ψάχνουν ή που μετά από χρόνια αρχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην τους ευχαριστεί τελικά το ιεραποστολικό και μόνο.

Σε ποια κατηγορία ανήκεις, το γνωρίζεις εσύ η ίδια κι αυτό ίσως να αρκεί για αρχή. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κατανοήσεις είναι πως δεν είναι “ντροπή” να έχεις συγκεκριμένα γούστα ή να ικανοποιείς τα αντίστοιχα του συντρόφου σου, εφόσον βέβαια δε νιώθεις ότι ξεπερνάς τα προσωπικά σου όρια.

Αν, πάντως, θες να πάρεις μια ιδέα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ζωδίου, δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω λίστα.

Κριός

Οι Κριοί, γενικά, επιζητούν την προσοχή, οπότε μη σου φανεί περίεργο αν για παράδειγμα σου ζητήσουν να γυρίσετε ένα sex tape. Τι καλύτερο για έναν Κριό από το να είναι ο πρωταγωνιστής του δικού του σόου;

Ταύρος

Όσο δυναμικός είναι ως προσωπικότητα, άλλο τόσο ευαίσθητος γίνεται ο Ταύρος στο σεξ. Θέλει χάδια και αισθησιασμό. Κάνε του μασάζ, άγγιξέ τον σε όλο το κορμί με ένα φτερό και γενικά ασχολήσου αρκετά με τα προκαταρκτικά.

Δίδυμος

Το κλειδί για όλα στο Δίδυμο είναι η επικοινωνία. Γι’ αυτό, τον ενθουσιάζει πολύ το role playing, το οποίο όχι μόνο εξασφαλίζει πολύ επικοινωνία στη διάρκεια της σκηνής αλλά κάνει και το σεξ πιο ενδιαφέρον. Έτσι, ο Δίδυμος που δεν αντέχει τα τετριμμένα, δε θα βαρεθεί ποτέ.

Καρκίνος

Ναι μεν θέλει το ρομάντζο του στο σεξ αλλά όχι με την κοινή έννοια του όρου. Προτιμά το πολύ άγγιγμα και τον αισθησιασμό. Για παράδειγμα, αν του κάνεις παιχνίδια με με σαντιγί ενώ παραμένεις τρυφερή, θα το εκτιμήσει πολύ.

Λέων

Ο Λέων γενικά θέλει να έχει το πάνω χέρι στη ζωή του και αυτό δεν αλλάζει και στο σεξ. Με άλλα λόγια, δώσε στο Λέοντα την “εξουσία” του παιχνιδιού και θα μεγαλουργήσει. Και μην είσαι αρνητική στους πειραματισμούς, έχει τον τρόπο να κάνει να φωνάξεις από ηδονή.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να ικανοποιεί πρωτίστως το σύντροφό του γι’ αυτό ψάχνει τρόπους και παιχνίδια που θα δώσουν απόλαυση και στους δύο. Για παράδειγμα, η στάση 69 είναι κάτι που θα επιδιώξει ένας κλασικός Παρθένος.

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά την ισορροπία και αυτήν επιδιώκει και στο σεξ. Θέλει ένταση και από τις δύο πλευρές, για να αποδώσει καλύτερα. Αν συναναστρέφεσαι με Ζυγό, δείξ’ του απλώς το δρόμο κι εκείνος όχι μόνο θα ακολουθήσει, αλλά θα φροντίσει να σου μείνει αξέχαστη η διαδρομή.

Σκορπιός

Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του Σκορπιού, γι’ αυτό φρόντισε να μην το βαρεθεί ποτέ. Κι επειδή πολύ πιθανό να έχει δοκιμάσει οτιδήποτε εντός της κρεβατοκάμαρας, μάλλον ήρθε η ώρα να επιχειρήσετε κάτι έξω από τα τετριμμένα σε χώρο και τρόπο.

Τοξότης

Ο Τοξότης αποζητά τη διασκέδαση τόσο στη ζωή γενικά όσο και στο σεξ. Γι’ αυτό, αν είχε μόνο μία ευχή για τη σεξουαλική του ζωή, αυτή θα ήταν σίγουρα να μη βαρεθεί ποτέ το σεξ με το σύντροφό του. Λόγου χάρη, βρε αδερφέ, γιατί να μην δοκίμαζες ένα τρίο;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο ορισμός του αυτοελέγχου. Ωστόσο, κάτι που δε θα παραδεχτεί ποτέ δημόσια είναι ότι στο σεξ θέλει να χάνει αυτόν τον αυτοέλεγχο και μάλιστα αυτή την έλλειψη αυτοελέγχου τη βρίσκει ιδιαίτερα σέξι. Τράβα τον Αιγόκερω μαζί σου στην “ακολασία” κα θα περάσετε πολύ όμορφα.

Υδροχόος

Αν δεν είσαι ο τύπος που του αρέσουν τα παιχνίδια, τότε μην μπλέξεις με Υδροχόο. Αν ανοίξεις το συρτάρι στο κομοδίνο ενός Υδροχόου, το πιο πιθανό είναι να βρεις ένα σωρό sex toys οπότε think twice.

Ιχθείς

Έρωτα, έρωτα, έρωτα και όχι σεξ είναι το μυστικό για να κρατήσεις έναν Ιχθύ ευχαριστημένο. Αλλά και πάλι, ακόμα και στο ρομάντζο θέλει την ποικιλία του, γιατί αλλιώς βαριέται. Εκπλήξεις, φτερά, έλαια κι αρώματα συνιστούν το σεξουαλικό παράδεισο ενός Ιχθύ.