SHOPPING

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κάθε ζώδιο

Έχεις κολλήσει στο τι να πάρεις σε κάποια συγκεκριμένη για αυτές τις γιορτές; Άσε τα άστρα να αποφασίσουν για 'σένα. Αντί να βρεθείς σε ένα χάος με όλες τις επιλογές που προσφέρει η σεζόν, χρησιμοποίησε το ωροσκόπιό της για το ποια δώρα ταιριάζουν στο στιλ της. Από κομψές τσάντες μέχρι εκείνα τα παπούτσια που θέλει τόσο καιρό, θεώρησε τις παρακάτω στιλιστικές επιλογές ως τον απόλυτο οδηγό σου.

Οπότε, είτε είναι Καρκίνος που αγαπάει το κλασσικό είτε ένας σοφιστικέ Παρθένος, να ξέρεις πως σίγουρα υπάρχει κάτι που θα αγαπήσει στην ακόλουθη λίστα.

Κριός

O Κριός είναι δημιουργικός και χρωματιστός χωρίς να είναι ποτέ υπερβολικός. Ζει για να κάνει mix ‘n’ match των κλασσικών με κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα. Πάρε κάτι που θα μπορεί να το συνδυάσει με κάτι που ήδη έχει.

TFNC Foiled Metallic Midi Skirt, €60.00

 

Ταύρος

Touch ups and pose ups! Feeling so great in this look  @lorealmakeup #LOrealParisAU #LorealPowderRoom #spon

A photo posted by Zanita Whittington (@zanitazanita) on

 

Μία γυναίκα Ταύρος δεν θα φοβηθεί τα έντονα prints ή χρώματα -αλλά στο τέλος, της αρέσει η άνεση. Βρίσκεται στην αναζήτηση για εκκεντρικά κομμάτια που θα φορέσει με άνεση.

STELLA ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑ, 115,00 €

 

Δίδυμος

Chilly days in @chanelofficial. And cashmere tracksuits with heels. #winteriscoming #trackstar #coco

A photo posted by Shiona Turini (@shionat) on

Είναι δύσκολο να βρεις τι ακριβώς μπορεί να θέλει ένας Δίδυμος. Συνδέει θηλυκά και ανδρικά ρούχα σαν εξπέρ και είναι το ίδιο άνετη με τακούνια όπως με αθλητικά. Ψάξε κομμάτια που είναι αθλητικά αλλά συγχρόνως σοφιστικέ -όπως εκείνη.

Γυναικεία μποτάκια ελαστικά, 39,95 €

 

Καρκίνος

<a case for camel> these new sneakers from @sezane are http://liketk.it/2pvXQ @liketoknow.it #liketkit #camel #stripes #fall

A photo posted by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Σοφιστικέ με μια δόση θηλυκότητας -αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις έναν Καρκίνο. Της αρέσουν τα κλασσικά, οπότε επικεντρώσου εκεί όταν ψάχνεις για δώρο.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ MARC BY MARC JACOBS, €108,00

 

Λέων

Che Guevara chic, anyone?

A photo posted by Margaret Zhang 章凝 (@margaret__zhang) on

Δεν απορρίπτει ποτέ μια στιλιστική πρόκληση. Το στιλ της είναι πληθωρικό και γεμάτο προσωπικότητα, όπως εκείνη -μην φοβηθείς κάτι έντονο όταν ψωνίζεις.

ΜΠΟΤΕΣ KΑΛΟΓΗΡΟΥ PRIVATE LABEL, €89,00

 

Παρθένος

Unpublished: Another PFW look wearing my dear friend @christopher_esber shot by @rodneydeane

A photo posted by Nicole Warne (@garypeppergirl) on

 

Διακριτικό αλλά θηλυκό είναι το στιλ του Παρθένου. Της αρέσουν οι θηλυκές σιλουέτες με ένα μοντέρνο twist. Ψάξε δώρα που να μιλάνε στην κοριτσίστικη πλευρά της αλλά είναι μοντέρνα.

STROKE ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ, 70,00 €

 

Ζυγός

 

To πραγματικό ταλέντο μιας Ζυγού βρίσκεται στις στιλιστικές της ικανότητες. Της αρέσει να παίρνει απλά ρούχα και να βάζει την μοναδική της οπτική σε λειτουργία. Δωσ’ της κάτι που να μπορεί να το πάει στο επόμενο επίπεδο με το ταλέντο της.

CULOTTE STYLE JUMPSUIT ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ, 60,00 €

Σκορπιός

TOMORROW @thearchiveshoes

A photo posted by by Danielle (@weworewhat) on

Στους Σκορπιούς αρέσει μια λεία εμφάνιση. Δωσ’ τους οτιδήποτε σε μαύρο και να είσαι σίγουρη πως θα είναι ευχαριστημένοι. Δώσε βάση στα εκκεντρικά αξεσουάρ που ταιριάζουν με το χαρακτηριστικό τους στιλ.

First & I Cropped Patent Leather Look Jacket, €50.67

 

Τοξότης

Coconut oil #Nyfw #TheBlondeSaladGoesToNewYork @miumiu

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Μια Τοξότης είναι προσεγμένη και θηλυκή, αλλά ξέρει πως να είναι και ενδιαφέρουσα. Ανανεώνει το look της με απρόσμενα χρώματα ή υφάσματα και δεν φοβάται ένα όμορφο print. Δώρισέ της κάτι διασκεδαστικό και στιλάτο.

FOLLIE DI FIORI ΚΟΛΙΕ, 90,00 €

 

Aιγόκερως

Today's outfit #alexcloset

A photo posted by @alexcloset on

 

Ενώ είναι πολύ σοφιστικέ, υπάρχει κάτι καθόλου παραδοσιακό στο στιλ του Αιγόκερου. Φυσικά και θα συνδύαζε ένα κοστούμι με crop top γιατί δεν πάει με τους κανόνες. Αγόρασέ της κάτι που είναι απλό και σοβαρό με μια δόση εκκεντρικότητας.

Γυναικεία τσάντα Ted Baker μαύρη-ροζ, 97,90€

 

Υδροχόος

Sunset looking over Nice outfit details on the link in my bio X

A photo posted by Natasha Oakley (@tashoakley) on

Αν υπάρχει μια λέξη που περιγράφει το στιλ της Υδροχόου, είναι ζωηρό. Λατρεύει τα χρώματα και δεν φοβάται να συνδυάσει prints. Δώρισέ της κάτι όσο φωτεινό είναι η ίδια.

ASOS iPhone 6 And 6s Case Floral Case, €10.67

 

Ιχθύες

Mykonean Life #mykonos #life #vacay #holiday #greece #island #lace #dress #love #discovergreece #fashion #travel

A photo posted by Z I N A C H A R K O P L I A (@zinafashionvibe) on

Απλά επειδή πηγαίνει με τα ρεύματα δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται προσεκτικά τι φοράει. Είναι λίγο boho αλλά δείχνει πάντα προσεγμένη και απλά όμορφη. Διάλεξε κάτι που δείχνει το ελεύθερό της πνεύμα και έχει μια αίσθηση κομψότητας.

MISS MOLLY ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΗΜΙΠΑΛΤΟ, 172,50 € 345,00 €