SHOPPING

Χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής μέχρι 50€

Κάθε Χριστούγεννα έρχεται αυτή η κρίσιμη ώρα που πρέπει να πάρεις ένα δωράκι έστω συμβολικό σε κάποιους ανθρώπους όπως οι φίλοι, οι κουμπάροι, το αφεντικό. Φυσικά και η οικογένεια χρειάζεται να ανοίξει τα κουτιά της.

 

Ξέρω καλά πως οι εποχές είναι δύσκολες για αυτό και η λίστα που θα δεις έχει χρηστικά δωράκια μέχρι 50€. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στον κάθε παραλήπτη.

Σίγουρα έχεις κάποια γυναίκα στο περίγυρο σου, που της αρέσει να ιδρώνει για να διατηρεί τη γραμμή της. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα πολύχρωμο κολάν γυμναστικής.

Πολύχρωμο κολάν Sugarfree 34,90€

Ποιος θα πει όχι σε ένα κλασσικό χουχουλιάρικο πουλόβερ. Επίλεξε ένα σε βασικό χρώμα όπως γκρι ή μαύρο για να είναι εύκολο να συνδυαστεί.

 

Πουλόβερ Glamorous 47,25€

Ένα γούνινο γιλέκο είναι ένα all time classic ρούχο, σε όποια γυναίκα και να το χαρίσεις ανεξαρτήτως ηλικίας θα το εκτιμήσει πολύ.

Γιλέκο Celestino 29,

Ένα δώρο που είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα δε θα μπεις στο κόπο να το αλλάξεις, γιατί πάντα στο σπίτι φοράς ό,τι πιο άνετο υπάρχει.

 

Σετ πιτζάμα Oysho 25,99€

Αντρικό σετ πιτζάμας Zara 25,95€

Οτιδήποτε σε κόσμημα είναι σίγουρα ένα δώρο που κάθε γυναίκα αξίζει να της χαρίσουν. Ένα μενταγιόν είναι εύκολο να φορεθεί από το πρωί  μέχρι το βράδυ.

Ένα κλασσικό μαύρο clutch bag θα χρησιμοποιηθεί άμεσα μέρες που είναι.

Κρεμαστό μενταγιόν Maya Zoulovits 40€

Όσα φούτερ και hoodies να έχει ένας άντρας πότε δεν είναι αρκετά.

 

Φούτερ με κουκούλα  Jack &Jones 42€

Φωτιστικό για παιδικό δωμάτιο γιατί όλα τα παιδάκια θέλουν ένα ωραίο φωτάκι νυκτός στο δωμάτιο τους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Φωτάκι νυχτός  L​ittle L​ovely C​ompany​ 6,95€​

Το πόντσο είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια και είναι από τα πιο ζεστά και άνετα πανωφόρια που μπορείς να έχεις, πάρε ένα σε γήινες αποχρώσεις για να συνδυαστεί εύκολα.

 

Πόντσο Accessorize 45,95€

​Χάρτινη αποθηκευτική σακούλα για παιχνίδια, ρούχα ή ό,τι άλλο θέλεις.

 

Σακούλα Kolor 15,50

​Ένα σετ από σαπούνι και κρέμα χεριών είναι ένα δώρο που μπορείς να το προσφέρεις και σε κάποιον που δεν τον γνωρίζεις τόσο καλά και θα το εκτιμήσει.

 

Σετ σαπούνι και κρέμα χεριών Zara 5,99€​