OUTFITS

Τα trends που θα φοράμε όλες το φθινόπωρο

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ανανέωσης, ο μήνας του προγραμματισμού και των Εβδομάδων Μόδας στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Αφού, λοιπόν, είδαμε τις κολεξιόν της Νέας Υόρκης, της Κοπεγχάγης και του Λονδίνου και απολαύσαμε το street style, καταλήξαμε στα 5 trends που φαίνεται να έχουν κερδίσει την καρδιά των fashionistas αυτού του κόσμου. Τουλάχιστον μέχρι να δούμε τις προσεχείς κολεξιόν του Μιλάνο και του Παρισιού!

#1 Καρό σακάκια

Τα καρό σακάκια έκαναν δειλά- δειλά την εμφάνισή τους στις αρχές του χρόνου στα ράφια των μαγαζιών, αλλά το φθινόπωρο φαίνεται να είναι η σεζόν τους! Συνδυάζονται εξαιρετικά με τζιν φούστες, παντελόνες, crop tops και φορέματα και θα σε βολέψουν πολύ τις πρώτες κρύες μέρες της σεζόν.

#2 Κρουαζέ φορέματα

Τα κρουαζέ φορέματα κάνουν δυναμικό come back και φέρνουν μαζί τους λίγο αέρα από τις αρχές δεκαετίας των 00s, ωστόσο συνδυάζονται με μποτίνια, έχουν floral μοτίβα και αναδεικνύονται υπέροχα με διακριτικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα.

#3 Ριγέ παντελόνες

Οι μονόχρωμες κάπρι παντελόνες κέρδισαν το φετινό καλοκαίρι ωστόσο οι μακριές, ριγέ έρχονται να κλέψουν την παράσταση και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Συνδυάζονται με sneakers, μποτίνια, φαρδιά πουλόβερ ή crop tops και μπορούν να φορεθούν όλη μέρα.

#4 Τα μποτάκια- κάλτσα

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της έχει φορέσει τα μποτάκια- κάλτσα σε κάποιο fashion show και όπου να ‘ναι θα δούμε αυτό το trend και στα ράφια των μαγαζιών. Καλωσορίζουμε αυτό το trend και περιμένουμε πώς και πώς να το συνδυάσουμε με αφράτα πουλόβερ, crop jeans και lingerie φορέματα.

#5 Πουά φορέματα

Το πουά διεκδικεί μια θέση στην ντουλάπα μας και ποιες είμαστε εμείς να του πούμε όχι; Είναι κομψό, συνδυάζεται τέλεια με blazers, τζιν σακάκια, sneakers και μποτάκια και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται σε βραδινό look.