STYLE

Συμμετείχα στο πρώτο adidas Women event στην Ελλάδα και έζησα μια απίστευτη εμπειρία

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσες να βρεθείς σε ένα community που αποτελείται μόνο από γυναίκες που λατρεύουν την άθληση, την υγεία και τη μόδα, όσο εσύ; Γιατί εγώ βρέθηκα σε ένα την περασμένη Πέμπτη. Κι όμως, η adidas εγκαινίασε το adidas Women community αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες σαν εσένα κι εμένα, που θέλουν την ενέργεια, την δράση και το στιλ στην καθημερινότητά τους. Όπως μπορείς να φανταστείς, η εμπειρία ήταν απίστευτη. Γιατί; Θα καταλάβεις παρακάτω.

Την Πέμπτη, λοιπόν, σηκώθηκα το πρωί, φόρεσα το στιλάτο, adidas training outfit μου -μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσω την πιο άνετη μέρα στο γραφείο- και μετά από λίγες ώρες ήμουν έτοιμη να ανέβω τα σκαλιά του adidas Runbase.

Thank you Adidas Getting ready #adidaswomen

A photo posted by ☽♡☾Aphrodite☽♡☾ (@aphrolove) on

Όταν άνοιξα την πόρτα του Runbase, με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ένας χώρος γεμάτος από γυναικείες παρουσίες, η κάθε μία με το δικό της μοναδικό αθλητικό adidas συνδυασμό, έτοιμες για τα δυναμικά work out sessions. Μόνο που αν νομίζεις πως ήταν μόνο αυτό, κάνεις μεγάλο λάθος.

 

Το lobby του Runbase ήταν κάθε άλλο από ένας απλός χώρος. Ήταν ο απόλυτος γυναικείος προορισμός. Στα αριστερά σου έβρισκες το adidas Women Beauty Corner που μπορούσες να αφεθείς στα χέρια των πιο ταλαντούχων κοριτσιών για ένα total hair make-over με πλεξούδες και χτενίσματα που χαζεύεις στα social media και εύχεσαι να μπορούσες να τα κάνεις.

Μετά την επιτυχία του Beauty Corner, είχες την δυνατότητα να μεταφερθείς στο adidas Women Showroom Corner και να απλώσεις τα χέρια σου στις τέλειες δημιουργίες από την συλλογή adidas STELLASPORT by Stella McCartney οι οποίες έκλεψαν την παράσταση όσο και οι ίδιες οι adidas Women.

 

Μισό λεπτό, ξέχασα να αναφέρω πως εκεί ήταν όλες οι instructors και ambassadors των adidas Women; Εκχεμ, όχι, απλά το κρατάω για αργότερα, για να σε είσαι λίγο σε αγωνία. Πού είχα μείνει; Α, ναι, στα adidas Women Special Corners. Τώρα απλά σκοπεύω να σε μεταφέρω στο adidas Women Energy Corner, για να γεμίσουμε μπαταρίες , να πιούμε δροσερούς χυμούς και να φάμε snacks λαχανικών, φρούτων και βοτάνων.

 

Εντάξει; Επειδή ήρθε η στιγμή που περίμενα να γράψω. Ήρθε η ώρα για τα work out sessions, που φτιάχτηκαν ειδικά για εκείνη την μέρα. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο του Runbase έβρισκες τον χώρο μεταμορφωμένο σε dance floor, με πολύχρωμα φώτα, καπνούς και δυνατή χορευτική μουσική. Εκεί σε περίμενε η dance instructor των adidas Women, Ελένη Λεμπέση για ένα ανεβαστικό freestyle dance session που σε έκανε να ξεχάσεις για λίγο την πραγματικότητα και να παραδοθείς εντελώς στην μουσική και στις κινήσεις του σώματος, ενώ συγχρόνως διασκεδάζεις σε άλλο επίπεδο!

 

Συνεχίζοντας στο δεύτερο όροφο, το σκηνικό αλλάζει τελείως. Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, αρωματικά κεριά: καλά κατάλαβες. Εδώ ήρθαμε για power yoga. Οι fitVPaddiction, δηλαδή Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου, ήταν έτοιμες να μας μάθουν περί strength και mobility (δύναμης και ευκινησίας). Άφησα, λοιπόν, jacket και παπούτσια στην άκρη και κάθισα στο mat (ναι, εντάξει, κάθισα στην αρχή, μην με κρίνεις).

 

Μετά από λίγα λεπτά, το session ξεκίνησε -πολύ δυναμικά. Υπό τους ήχους cool μουσικής και των ήρεμων συγχρονισμένων οδηγιών των κοριτσιών, κατάφερα να κάνω το σώμα μου να γυμναστεί σε σημείο που δεν ήξερα πως μπορούσε, ειδικά όσον αφορά την αντοχή. Μετά από έντονες ασκήσεις, stretching, ισορροπία και λίγο ιδρώτα (δεν θα στο κρύψω, ίδρωσα, άλλωστε power yoga είπαμε), άφησα πίσω μου ο,τι με είχε αγχώσει/κουράσει/εκνευρίσει και έφυγα από την αίθουσα ήρεμη και αέρινη. 

Και οι λάτρεις του τρεξίματος, όμως, δεν έμειναν παραπονεμένες. Πώς γίνεται άλλωστε, αφού είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την Ντενίζ Δημάκη, Captain των adidas Runners Athens αλλά και την Χαρά Γιδαράκου, Running Coach των adidas Runners Athens σε ένα run χαμηλής έντασης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Επιστρέφοντας στο lobby μετά τα sessions, είχα την ευκαιρία να απολαύσω λίγο ακόμα την θετική ενέργεια του χώρου, να συναναστραφώ και να μιλήσω με όλες τις δυναμικές αυτές γυναίκες, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Οι ώρες είχαν περάσει κι εγώ δεν ήθελα να φύγω -ήταν τέτοια τα vibes του χώρου που δεν μπορούσες παρά να νιώσεις οικεία. Ωστόσο, φεύγοντας οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει. Κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του adidas Runbase βρήκα το δικό μου goodie bag με όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστώ από ‘δω και στο εξής. Ε, να, έβγαλα και μία mirror selfie, τόσο χάρηκα.

#adidaswomen ✨

A photo posted by ☽♡☾Aphrodite☽♡☾ (@aphrolove) on

 

Θετικότητα, ενέργεια, οικειότητα. Μερικά μόνο από τα συναισθήματά μου για την νέα αυτή κοινωνία με την οποία είχα τη χαρά να συναναστραφώ. Μία κοινωνία την οποία αντιπροσωπεύει το πάθος, η αφοσίωση, η φιλία, η υγεία και η ευεξία, όπως και ο όμορφος εαυτός εσωτερικά και εξωτερικά. Όχι μόνο για το εξαιρετικά οργανωμένο και fun event αλλά για τον κόσμο των γυναικών, αυτών που σε κάνουν να αποκτάς αυτοπεποίθηση, ξέροντας πως υπάρχουν γυναίκες σαν κι εσένα που μοιράζεστε την ίδια αγάπη. Οι adidas Women είναι στιλάτες, είναι εκπληκτικές, είναι ατρόμητες και δυνατές. Όπως εσύ.

 

Μπες στο κόσμο των adidas Women στην νέα τους σελίδα στο Facebook και πάρε έμπνευση.