STYLING TIPS

Πώς να ντυθείς το καλοκαίρι όταν είσαι έγκυος

Η θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες αγγίζει τους 40 βαθμούς, το κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, βράζει και δεν αντέχεις την ίδια σου την ύπαρξη από τη ζέστη- φαντάσου τώρα να βιώνεις τον καύσωνα ενώ κουβαλάς και έναν άνθρωπο μέσα σου.

Το να είσαι έγκυος μες στο καλοκαίρι είναι δύσκολο, ειδικά όταν δεν βρίσκεις τι να φορέσεις, γιατί σχεδόν όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι φαρδιά σαν τέντες και καθόλου κομψά. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να βάλεις τον εαυτό σου την ταμπέλα ”τώρα είμαι έγκυος, δεν μπορώ να φορέσω ό,τι και πριν, θα μεταμορφωθώ σε μάνα γη και θα κυκλοφορώ με φαρδιά φορέματα και λουλούδια στα μαλλιά” εκτός και αν θέλεις να το ζήσεις έτσι, τότε πάμε πάσο και σε στηρίζουμε.

Αν ανήκεις όμως στην αντίπερα όχθη και θέλεις να φοράς ρούχα που δεν προορίζονται για έγκυες τότε μπορείς να πάρεις για παράδειγμα την Beyoncé, την Natalie Portman, την Marion Cotillard, οι οποίες έκαναν τις πιο κομψές και σέξι εμφανίσεις ενώ ήταν σε ενδιαφέρουσα.

Τι μπορείς να βάλεις, λοιπόν, όταν έξω έχει 40 βαθμούς και έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα;

#1 Φορέματα

Ξέχνα τους κανόνες που λένε όχι στις ρίγες και στα prints. Στο ASOS μπορείς να βρεις φανταστικά φορέματα εγκυμοσύνης που δεν μοιάζουν με τέντες σε εξοχικό στην Εύβοια από το 1983.

New Look Maternity Stripe Midi Dress, ASOS, 33.77 ευρώ

#2 Kimono

Το layering είναι φίλος σου και μπορεί να σε σώσει το καλοκαίρι που θέλεις να φορέσεις το σορτσάκι και το t-shirt αλλά νιώθεις άβολα με το σώμα σου. Τα μακριά kimono με τα εντυπωσιακά σχέδια κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις και αναβαθμίζουν το πιο απλό outfit.

Floral print oversized blouse Replay, 115.50 ευρώ

#3 Pyjama pants

Ξέχνα τα τζιν παντελόνια με λάστιχο και επένδυσε σε μαλακά chino παντελόνια, παντελόνες και παντελόνια τύπου pyjama, τα οποία είναι κομψά και συνδυάζονται με flatforms, σανδάλια και mules.

ASOS Maternity Blurred Stripe Wide Leg Co-ord, 45.94 ευρώ

#4 Φούστες με λάστιχο

Οι φούστες με το λάστιχο θα γίνουν φίλες σου και θα σου κάνουν παρέα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι βολικότατες, μπορείς να τις φορέσεις και μετά τη γέννα και συνδυάζονται με crop tops και off- shoulders μπλουζάκια.

Μακριά φούστα Benetton, 34.87 ευρώ

 

Κεντρική φωτογραφία @laurenconrad