ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

O Christian Louboutin ξέρει πώς να σε κάνει να ερωτευτείς ένα παπούτσι

Δεν είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτείς ένα ζευγάρι παπούτσια. Ειδικά όταν μιλάμε για high heels από τον Christian Louboutin, τότε τα λόγια είναι περιττά. Το διάσημο brand ξέρει καλά από παπούτσια και αυτό το ζευγάρι μποτάκια είναι η επιβεβαίωση.

Κι ενώ όλο το Instagram παραμίλα με τα rainbow colors και το unicorn trend έχει γίνει για πολλές μανία, ο Louboutin έρχεται να δώσει έναν λόγο για να χαζεύεις ακόμα περισσότερο στο timeline σου. Η στιλίστρια Samantha McMillen (είναι υπεύθυνη για τις εμφανίσεις της Carey Mulligan και των αδερφών Fanning) ανέβασε ένα video με το ένα ζευγάρι μποτάκια του Christian Louboutin που είναι γεμάτα παγιέτες. Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό, αλλά το ότι με το πέρασμα τις παλάμης οι παγιέτες αλλάζουν χρώμα και γίνονται πολύχρωμες θα σε κάνει να ερωτευτείς. Η ίδια αυτό το ονομάζει ”unicorn skin’‘ και ίσως πρόκειται για μία ονομασία που θα σηματοδοτήσει ένα νέο trend.

 

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το όνομα που θα δώσει ο οίκος σε αυτά τα booties, ούτε για την τιμή τους. Αλλά ποιος νοιάζεται; Ένα οφθαλμόλουτρο προς το παρόν είναι ότι πρέπει για να σε κάνει να χαμογελάσεις λίγο μπροστά στην οθόνη κινητού ή υπολογιστή, δεν έχει σημασία.