STYLE

Oversized τσάντα: Το αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσεις φέτος

Οι εβδομάδες μόδας τελείωσαν και τώρα, αφού μελετήσαμε όλες τις επιδείξεις, σημειώσαμε τα trends που θα μας απασχολήσουν αυτή τη σεζόν. Ποιο είναι το αξεσουάρ, λοιπόν, που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος το φθινόπωρο;

Αν έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σε ENA μόνο κομμάτι, αυτό πρέπει να είναι η oversized τσάντα, η οποία έκανε δυναμική επιστροφή στις πασαρέλες. Εμείς, με τη βοήθεια της fashion blogger Aylin Koenig σου δείχνουμε τις 3 βασικές εκδοχές της τσάντας, που αξίζει μια θέση στα καθημερινά σου outfits.

#1 Στο κλασικό μαύρο

Είναι το χρώμα που πάει ΜΕ ΟΛΑ και δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ. Μια μαύρη oversized τσάντα αποτελεί statement αξεσουάρ από μόνη της και αναβαθμίζει με συνοπτικές διαδικασίες και το πιο casual outfit.

#2 Στο κομψό γκρι

Αν πάλι προτιμάς τα πιο ανοιχτά χρώματα, αλλά θέλεις να παίξεις σε safe αποχρώσεις, πρέπει να διαλέξεις το γκρι, το οποίο ταιριάζει τόσο σε casual όσο και σε πιο καλά outfits.

#3 Στο ιδιαίτερο πολύχρωμο

Σε περίπτωση που θέλεις να το αποκτήσεις μια πολύ ιδιαίτερη τσάντα, τότε αξίζει να επενδύσεις σε μια με χαρακτήρα, πρωτότυπο κόψιμο και χρώματα, που ναι μεν συνδυάζεται με λιγότερα ρούχα αλλά απογειώνει το στιλ σου.