OUTFITS

Σύνολα γραφείου, κατάλληλα για τις πολύ ζεστές μέρες

Το τι θα φορέσεις στο γραφείο είναι μια ερώτηση που τις περισσότερες γυναίκες μας βασανίζει καθημερινά​ και αν δεν είσαι από τις τυχερές που το εργασιακό σου περιβάλλον σου επιτρέπει να βάλεις ό,τι θες τότε ποιες είναι οι επιλογές σου;

Τι γίνεται όταν τo θερμόμετρο χτυπάει κόκκινo; Το πρόβλημα είναι σίγουρα μεγαλύτερο και ναι το ξέρουμε πως θα ήθελες ιδανικά να βρίσκεσαι σε κάποια παραλία άλλα μέχρι να πάρεις άδεια εμείς σου βρήκαμε 5 σύνολα που θα μπορούσες να καθιερώσεις και να φοράς στο γραφείο.

gala

Μια φούστα με ένα απλό μακό μπλουζάκι με μπαλαρίνες είναι άνετο και στιλάτο outfit.

tuula

Τα wrap φορέματα είναι ένα διαχρονικό κομμάτι και ίσως το πιο συνηθισμένο ρούχο για γραφείο. Προσπάθησε το ύφασμα να είναι πιο αέρινο και το κόψιμό του να σε κολακεύει.

jools

Μια ολόσωμη φόρμα και μάλιστα σε φαρδιά γραμμή είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να βάλεις στο γραφείο. Προσοχή στο ύφασμα, δεν θέλουμε να διαγράφει πολύ το σώμα.

chriselim

Λευκό και πάλι λευκό το all time classic χρώμα του καλοκαιριού  είναι αυτό που θα κάνει το σύνολό σου σικάτο και φινετσάτο. Προτίμησε να μην είναι πολύ εφαρμοστά τα ρούχα που θα επιλέξεις γιατί μη ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε χώρο εργασίας.

chiara

Tο floral φόρεμα είναι εγγύηση. Προσοχή στα μοτίβα. Οι πολύ αδύνατες ας επιλέξουν μεγάλα λουλούδια ενώ οι πιο γεμάτες σιλουέτες καλό θα ήταν να τα αποφύγουν και να προτιμήσουν τα πιο μικρά λουλούδια.

Στην αγορά βρήκαμε και σου προτείνουμε:

 

Φόρεμα με λουλούδια Zic Zac

 

Λευκό φόρεμα με βολάν BSB

 

Ολόσωμη φόρμα BSB

 

Φούστα μίνι με λουλούδια Pink Woman

 

Κρουαζέ μακρύ φόρεμα Regalinas