STYLE

Είναι τα “Ta-Ta Towel” το μέλλον του σουτιέν;

Τις τελευταίες ώρες στο facebook κυκλοφορεί μια φωτογραφία που με έχει μπερδέψει ΠΟΛΥ. Μια γυναίκα κάθεται πάρα πολύ cool και άνετη στον καναπέ της, με το messy bun της (που λέει και η πιούτι) και το στήθος της αράζει μέσα σε ένα, θέλω να πω, σουτιέν;

Το κομμάτι ύφασμα, μέσα στο οποίο κουρνιάζει το στήθος της κοπέλας, έμαθα ότι λέγεται ”Ta-Ta Towel” και δημιουργήθηκε με σκοπό να εξαφανίσει το βάσανο που ακούει στο όνομα ”ιδρώτας κάτω από το στήθος, αυτή η μάστιγα”. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Erin Robertson, η οποία μια πολύ ζεστή μέρα στο Λος Άντζελες και ενώ ετοιμαζόταν να βγει, αποφάσισε να φτιάξει κάτι για να γλιτώσει από τον ιδρώτα που έσταζε κάτω από το στήθος της.

”Βγήκα από το ντους και όταν ξεκίνησα να ετοιμάζομαι δεν μπορούσα να σταματήσω να ιδρώνω γιατί το air condition είχε χαλάσει [..] Δοκίμασα τα πάντα, έβαλα ένα t-shirt κάτω από το στήθος μου, έβαλα ταλκ και σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσω. Εκείνο το βράδυ ξάπλωσα και σκεφτόμουν διάφορες λύσεις μέχρι που μου ήρθε η ιδέα! Έκανα το πατρόν με χαρτιά και αφού έσκισα αρκετές πετσέτες μου, είχα επιτέλους το πρωτότυπο σχέδιο” λέει χαρακτηριστικά η Erin στο site του ”Ta-Ta Towel”.

(για να κόψεις άνετα τις πατάτες και να μην σκάσεις πάνω από το τηγάνι)

Βολικό; Φοβερά άκομψο; Και τα δύο μαζί; Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις μεγάλο στήθος μπορείς να νιώσεις τον καημό της Erin και να καταλάβεις τι την οδήγησε στη δημιουργία του ”Ta-Ta Towel” (μ’αρέσει πολύ αυτή η λέξη, θα τη λέω συνέχεια). Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να το αποκτήσεις μπες στο www.tatatowel.com να διαλέξεις το δικό σου ta- ta towel σε ένα από τα 4 χρώματα που κυκλοφορεί.