STREET STYLE

Εύκολοι τρόποι για να φορέσεις το βελούδο στo casual look

Το βελούδο παραπέμπει από μόνο του στην πολυτέλεια. Γι' αυτό θεωρείται ένα ύφασμα κατάλληλο για πιο επίσημα ρούχα, γεγονός που το έχει αφήσει λίγο πίσω στα trends. Ευτυχώς όμως, το street style είναι γεμάτο φαντασία και οι αγαπημένες fashionsitas έχουν αναλάβει και φέρει εις πέρας να εντάξουν το βελούδο σε πιο casual outfits, χωρίς να δείχνουν εξεζητημένα.

Σε αυτή την τάση των street girls έχουν βοηθήσει πολύ και οι διάσημοι οίκοι, οι οποίοι προώθησαν τα βελούδινα ρούχα, τα έντυσαν με όμορφα χρώματα και σε ένα μεγάλο βαθμό τα απενοχοποίησαν. Η eclectic αισθητική εξάλλου έχει επικρατήσει παντρεύοντας διάφορα trends και εποχές με μαεστρία. Γι’ αυτό μη διαστάσεις να φορέσεις το βελούδο ακόμα και στο καθημερινό σου ντύσιμο, αρκεί να βρεις τον δικό σου τρόπο.

Φόρεσε το βελούδινο σακάκι σου με ένα τζιν παντελόνι και ένα logo t-shirt. Μαζί με ένα ζευγάρι booties ή τα sneakers σου θα έχεις ένα στιλάτο casual outfit.

Πες ναι στα βελούδινα παπούτσια που θα χαρίσουν μία retro πινελιά στα κομψά, καθημερινά σου looks.

Τα βελούδινα wrap dresses είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί πολύ και μπορείς να τα φορέσεις στην καθημερινότητα με ένα t-shirt από μέσα ή ακόμα και με το ζιβάγκο σου.

Ένα βελούδινο τσαντάκι δίνει πάντα class, όποιο outfit κι αν ολοκληρώσει.

Φυσικά, ο πιο stylish τρόπος να φορέσεις το βελούδο καθημερινά, ακόμα και στο γραφείο, είναι συνδυάζοντας ένα βελούδινο κοστούμι με τα sneakers σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide