SHOPPING

Ring handle bags: 5 προτάσεις για να κρατήσεις την τσάντα της σεζόν

Οι μεταλλικοί κρίκοι έχουν εδώ και καιρό αντικαταστήσει τα χερούλια σε πολλές τσάντες, οι οποίες με τη σειρά τους έχουν αποθεωθεί στο street style. Ο γαλλικός οίκος Chloé είχε κάνει την αρχή και ακολούθησαν πολλά brands, κάνοντας έτσι τους μεταλλικούς κρίκους μία hot τάση που αγαπήθηκε πολύ.

Πλέον μπορείς να βρεις clutches, tote bags αλλά και άλλου τύπου τσάντες με αντίστοιχο handle, σε τόσες εκδοχές που λογικά κάποια θα ταιριάξει και στο δικό σου στιλ. Εντυπωσιακές, κομψές, κλασσικές, στιλάτες αλλά και fancy, οι 5 τσάντες που θα δεις παρακάτω θα ανανεώσουν χωρίς κόπο το καθημερινό σου στιλ ή απλά θα εμπλουτίσουν τη συλλογή σου με τον καλύτερο τρόπο.

Shape Art Medium Bucket Bag, Folli Follie

Κλασική αλλά καθόλου βαρετή, αυτή η τσάντα θα υποστηρίξει τα office looks αλλά και τις πιο κομψές εμφανίσεις που κάνεις στην καθημερινότητα.

Flower printed τσάντα, Uterque

Για εσένα που θες να κάνεις τη διαφορά με τα αξεσουάρ σου, αυτό το τσαντάκι με το bracelet handle θα σε βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη.

Crossbody tote bag, Topshop

Κομψή και βολική, αυτή η τσάντα θα σου χρησιμεύσει με πολλούς τρόπους, αφού μπορείς να την περάσεις χιαστί ή να την κρατήσεις από το μεταλλικό χερούλι της.

Τσάντα laser-cut, Mango

Αν οι τσάντες που κρατάς δεν είναι καθόλου κλασικές, τότε αυτή σίγουρα δεν θα σου περάσει απαρατήρητη. Plus το metallic handle που της χαρίζει έναν πιο στιλάτο χαρακτήρα.

Cage Sphere Clutch Bag, Asos

Για όσες αντιμετωπίζουν το ντύσιμο ως παιχνίδι, αυτό το ιδιαίτερο clutch bag με το ring handle θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσε fun πινελιές ακόμα και στο πιο αυστηρό look.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/chloe