TRENDS

8 trends που θα φοράς την ερχόμενη άνοιξη

Τα εκατοντάδες looks από τα πρόσφατα shows του Fashion Week, σίγουρα θα βρουν τον δρόμο για την ντουλάπα σου, χάρη στα trends της Άνοιξης 2017 που προετοιμάζουν το έδαφος για την επόμενη σεζόν. Τώρα που τα shows έχουν τελειώσει, εμείς σημειώνουμε τα πιο σημαντικά: τα 8 πιο μεγάλα trends που είδαμε από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, δηλαδή. Τα στιλ που θα επηρεάσουν την ντουλάπα σου, πρωτότυποι τρόποι να φορέσεις τα παλιά σου ρούχα και νέα χρώματα και σιλουέτες που θα δεις στα ράφια των μαγαζιών από στιγμή σε στιγμή.

Ρομαντισμός

 

Erdem Spring 2017

Βολάν, ογκώδη μανίκια και αναφορές στη Βικτωριανή εποχή -μία δόση δράμα στο κλασσικό καθημερινό φόρεμα.

Τροπικά μοτίβα

 

Peter Pilotto Spring 2017

Τα floral της επόμενης άνοιξης είναι έντονα, ζωηρά και σε διακοπές. Τα τροπικά μοτίβα βρίσκονται παντού, δίνοντάς σου την αίσθηση του ταξιδιού ακόμα κι αν είσαι παγιδευμένη στην πόλη.

Αέρινα αθλητικά

 

Vetements Spring 2017

Η ψύχωση της μόδας με το αθλητικό στιλ συνεχίζεται και την επόμενη άνοιξη και μπορείς να τα φορέσεις είτε στο γυμναστήριο είτε σε βραδινή έξοδο.

Κλασσικές ρίγες

 

Chanel Spring 2017

Το κλασσικό print είναι παρόν στην Άνοικξ 2017 με ένα μοντέρνο update στα πλεκτά, διάφανα υφάσματα και ασύμμετρα κοψίματα.

Στιλιστική επανάσταση

 

Monse Spring 2017

Οι κανόνες είναι για να σπάνε, οπότε γιατί να φορέσεις ένα πουκάμισο μέσα απ’ το παντελόνι ή ένα σουτιέν μέσα απ’ τη μπλούζα; Οι σχεδιαστές σε ικετεύουν να ξεπεράσεις τα όρια με ρούχα που έχουν σκοπό να φορεθούν με απρόσμενο τρόπο και outfits που έχουν αποδομηθεί.

80s λάμψη

 

Gucci Spring 2017

Εκκεντρικά μανίκια, πολλή λάμψη και κολακευτικά fit σηματοδοτούν την επιστροφή των 80s στις πασαρέλες και την ζωηράδα στην ντουλάπα σου.

Υπερβολική έκθεση

 

Dior Spring 2017

Η υπερβολική έκθεση θα είναι το νέο norm την ερχόμενη άνοιξη, χάρη στα σουτιέν και bandeau που αφήνουν την κοιλιά σε κοινή θέα. Βάλε λίγο σεμνότητα με ένα διαφανές top πάνω από άλλο top ή ένα jacket ανοιχτό για να αναδείξεις τα πάντα.

Προσεγμένο ροζ

 

Givenchy Spring 2017

Το όμορφο και μαλακό δεν είναι αυτό που σκέφτεσαι για την ροζ παλέτα της άνοιξης. Το χρώμα αυτό έγινε αγαπημένο των σχεδιαστών, που γέμισαν τις πασαρέλες με την ειρωνική του γλυκύτητα και τα έντονα φούξια.