STREET STYLE

5 outfits που θα αποτελέσουν την έμπνευσή σου για το Σαββατοκύριακο

Το πιθανότερο είναι αυτό το Σαββατοκύριακο να σε βρει σε ένα νησί ή σε κάποιο μέρος ιδανικό για διακοπές. Αν αυτό ισχύει, που σου το εύχομαι, τότε θα πρέπει να σε νοιάζει μόνο το μαγιό και το καφτάνι σου. Αλλά επειδή θες να είσαι πάντα στιλάτη, ακόμα και στο πιο απομονωμένο χωριό του πιο απομακρυσμένου νησιού, δεν θα σε αφήσω έτσι.

Εδώ, θα σου δώσω 5 εναλλακτικές ιδέες για να έχεις ως αφετηρία και να φτιάξεις τα outfits του Σαββατοκύριακου. Όλα είναι άκρως καλοκαιρινά, δροσερά και εύκολα να τα υιοθετήσεις, όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στιλ.

To printed jumpsuit

Καλοκαιρινό, girly και στιλάτο το jumpsuit μπορεί να σου φανείς χρήσιμο καθώς φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, αλλάζοντας μόνο αξεσουάρ.

Το printed φόρεμα

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Καλοκαίρι και διακοπές χωρίς φόρεμα δεν γίνεται. Γι’ αυτό ρίξε στη βαλίτσα το αγαπημένο σου, αυτό που θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα ταιριάξει με την διάθεσή σου.

Η gingham φούστα

Οι midi φούστες είναι αγαπημένο fashion item της σεζόν και φυσικά έχουν θέση στα πιο καλοκαιρινά σου outfits. Αν έχεις μία με gingham print, τότε μη διαστάσεις να τη φορέσεις με ένα λευκό top, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το shirt dress

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Κλασικό κι αγαπημένο για την πόλη και το νησί. Είναι άνετο, είναι κομψό και πηγαίνει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους.

Tο bustier top

A post shared by Sara (@collagevintage) on

Το top-μπουστάκι είναι ένα κομμάτι που θα δώσει ένα twist στη φούστα ή το σορτσάκι σου χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Οπότε μη διαστάσεις να το φορέσεις. Θυμήσου ότι το Σαββατοκύριακο είναι μία καλή ευκαιρία.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02