STREET STYLE

Πώς να είσαι στιλάτη με το φούτερ σου

Ένα κατεξοχήν αθλητικό ρούχο, συνώνυμο της άνεσης είναι το φούτερ. Η χρήση του αρχικά ήταν περισσότερο πρακτική καθώς η φαρδιά γραμμή του και το εύκολο ύφασμά του το έκαναν ιδανικό ρούχο για όσους ασχολούνταν με τον αθλητισμό.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε ούτε τους σχεδιαστές, ούτε τις fashionistas στη συνέχεια να το αναβαθμίσουν και να το μετατρέψουν σε ένα super stylish κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

Τα patches και τα έντονα χρώματα το έχουν μεταφέρει στη λίστα με τα πιο stylish κομμάτια που οφείλεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Φυσικά και δεν θα το φορέσεις μόνο με τη φόρμα, το κολάν ή το τζιν σου. Αλλά και με κάποιο από αυτά αν θες να το συνδυάσεις πάντα υπάρχει ένας updated τρόπος για να δημιουργήσεις ένα cool outfit. 

Φόρεσέ το με τη vinyl φούστα σου για ένα urban outfit που θα σε συνοδεύσει άνετα στις βόλτες στην πόλη.

Για σένα που θες να κρατήσεις λίγο πιο sophisticated χαρακτήρα στο στιλ σου, ένα μονόχρωμο φούτερ με το καρώ σακάκι σου είναι ο συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις.

Η Kendall Jenner το προτιμά με leather pants και denim jacket για το everyday street look της. Μπορείς εύκολα να το αντιγράψεις κι αν θες να αντικαταστήσεις το leather παντελόνι με ένα κολάν και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση με τα sneakers σου.

Ένα από τους πιο στιλάτους συνδυασμούς είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου φούτερ με ένα printed πανωφόρι ή ζακέτα. Ολοκλήρωσε το outfit με jeans κι ένα ζευγάρι pumps ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ιδανικό και για τις μίνιμαλ εμφανίσεις με ένα χαλαρό παντελόνι και sneakers.

Προσάρμοσε τις παραπάνω ιδέες στο προσωπικό σου στιλ και κάνε το φούτερ ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια της ντουλάπας σου αυτή την άνοιξη.