STYLING TIPS

7 φούτερ που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με τα πάντα

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα φούτερ, αυτά που μάλλον σου έχουν μείνει από το σχολείο και πιθανότατα χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο. Είναι άνετα, ζεστά και τελευταία έχουν γίνει hot items της ντουλάπας σου. Η τάση του sportive στιλ έχει εξαπλωθεί τόσο, με αποτέλεσμα το φούτερ να έχει γίνει ένα στιλάτο κομμάτι που ''χωράει'' σε πολλά outfits και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Με κουκούλα ή χωρίς με στάμπες ή μονόχρωμο, το φούτερ είναι ένα essential fashion item που θα σου φανεί αρκετά χρήσιμο, αφού μπορείς να το φορέσεις με το κολάν και το τζιν παντελόνι σου αλλά και το ψηλόμεσο παντελόνι ή την πλισέ φούστα. Εδώ σου έχω 7 φούτερ που αξίζει να τους ρίξεις μία ματιά και μαζί τους θα βρεις μερικές ιδέες για στιλάτους συνδυασμούς.

  Λευκό φούτερ Diesel

Αυτό το φούτερ μαζί με το skinny παντελόνι σου θα αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα σου weekend outfits.

 Kόκκινο crop φούτερ TommyxGigi, Tommy Hilfiger

Ένα stylish φούτερ για όσες ξέρουν να κάνουν layering με τα ρούχα τους και παίζουν καλά το παιχνίδι του στιλ.

Παστέλ ροζ φούτερ, Calvin Klein

Το χρώμα αλλά και η γραμμή αυτού του φούτερ σου επιτρέπει να το φορέσεις πάνω από το stretch, midi φόρεμα ή να το συνδυάσεις με την τζιν φούστα σου.

Μαύρο φούτερ, Nike

Η άνετη γραμμή του θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα minimal outfit. Μπορείς να το βάλεις με leggings κι ένα ζευγάρι κομψά sneakers ή ακόμα και μπαλαρίνες, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ.

Κίτρινο φούτερ με στάμπα και κουκούλα, Superdry

Αν το everyday στιλ σου είναι πιο casual, τότε δοκίμασε ένα φούτερ σε έντονο χρώμα.

Πολύχρωμο φούτερ, Juicy Couture

Μία πιο stylish εκδοχή του φούτερ μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα με μία midi φούστα ακόμα και σε metallic απόχρωση ή με το sportive παντελόνι σου για πιο άνετο στιλ.

Μαύρο φούτερ με χρωματιστές λεπτομέρειες και κουκούλα Bodytalk

Ένα φούτερ που ταιριάζει σίγουρα με τη φόρμα σου και μπορεί να κάνει το sportive outfit ακόμα πιο ενδιαφέρον.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph