STREET STYLE

Πώς να φορέσεις το maxi φόρεμα με στιλ

Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι έχεις στην ντουλάπα σου ένα μακρύ φόρεμα, ειδικά αυτή την περίοδο και το πιθανότερο είναι να έχει prints. Εννοείται ότι είναι must have item για την άνοιξη και το καλοκαίρι, γι' αυτό ρίξε μία ματιά για το πώς να το συνδυάζεις έτσι ώστε να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Αφήνουμε για λίγο έξω το νησί που φυσικά ένα μακρύ φόρεμα μαζί με τα σανδάλια σου είναι ιδανικό outfit και πάμε να δούμε πώς θα το φορέσεις στην πόλη. Πώς θα πας στο γραφείο, για ψώνια ή μια απλή απογευματινή βόλτα φορώντας το μακρύ σου φόρεμα; Δες τα παρακάτω tips και πάρε ιδέες για να μη βαρεθείς καθόλου το αέρινο maxi φόρεμα αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμα ο καιρός επιτρέπει ένα αλφρύ πανωφόρι κι αυτό μπορεί κάλλιστα να είναι το τζιν μπουφάν. Προφανώς ταιριάζει με το printed μακρύ σου φόρεμα και μπορεί επίσης να το κάνει λίγο πιο casual.

Αν έχεις ένα μακρύ slip dress τότε από μέσα μπορείς να φορέσεις ένα λευκό t-shirt ή ένα κοντομάνικο πουκάμισο για το urban style στην πόλη.

Διάλεξε ένα printed φόρεμα και συνδύασέ το με τα λευκά sneakers και μία μικρή τσάντα ώμου για να δώσεις μία πιο κομψή διάσταση.

Για πιο cool εμφανίσεις μπορείς να διαλέξεις ένα buggy, μακρύ φόρεμα που ταιριάζει άψογα με τα πάνινα snekaers και την τεράστια και βολική shopping bag που έχεις πάντα μαζί σου στις πρωινές σου εμφανίσεις.

Αν θες να κάνεις λίγο πιο θηλυκό και κομψό το φόρεμά σου, τότε μία λεπτή ζώνη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Φόρεσέ τη ψηλά στη μέση και ολοκλήρωσε με τα mules σου και διακριτκά κοσμήματα.