OUTFITS

Insta isnpo: 5 street outfits για να υποδεχθείς με στιλ τον καινούριο χρόνο

Μπορεί ακόμα η διάθεση των γιορτών να μην έχει χαθεί, αλλά σιγά-σιγά πρέπει να ξαναβρείς τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, ακόμα και με τα outfits σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι στιλάτη αλλά πρέπει να νιώθεις κι άνετη κι αυτό είναι που θα σε κάνει να υποδεχθείς εύκολα τη νέα χρονιά. Γι' αυτό, πριν γυρίσεις στα γνώριμα everyday looks, καλύτερα να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω.

Όλα τους έχουν κοινό στοιχείο το παντελόνι, χωρίς να είναι κανένα από αυτά βαρετό ή τυπικό. Έντονα χρώμα κι άνετες γραμμές θα κάνουν το outfit σου να ξεχωρίσει, αρκεί να βρεις το ιδανικό top. Μην αμελήσεις να συνοδεύσεις το ντύσιμό σου με ένα ζευγάρι statement παπούτσια και με πολλά αξεσουάρ.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Τα παντελόνια με τη ρίγα στο πλάι έχουν επιστρέψει και ταιριάζουν άψογα με το φούτερ σου.

Ένα printed παντελόνι μαζί με ένα λευκό top κι ένα χρωματιστό παλτό θα σε συνοδεύσουν με στιλ στα πρώτα office looks της χρονιάς.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Οι φόρμες αν είναι προσεγμένες και με ωραία γραμμή, μπορούν να μπουν στο καθημερινό σου στιλ και να δώσουν μία cool πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

A post shared by Who What Wear (@whowhatwear) on

Το vinyl παντελόνι που φόρεσες στα party looks δεν θα κλειστεί στην ντουλάπα σου. Μαζί με ένα cozy πουλόβερ κι ένα ζευγάρι pumps θα δημιουργήσουν ένα κομψό outfit για όλες τις ώρες.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Για εσένα που είσαι πιο τολμηρή στιλιστικά, δοκίμασε αυτό τον συνδυασμό και κλέψε τις εντυπώσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear