OUTFITS

Color inspo: Βάλε κίτρινο στα looks του σαββατοκύριακου

Το κίτρινο φέτος έχει ξεκάθαρα την τιμητική του. Μία βόλτα στα μαγαζιά ακόμα και διαδικτυακά θα σε πείσει ότι πρέπει να σε απασχολεί και μάλιστα αρκετά, αφού λόγω της παλέτας που επικρατεί έχει πολλές δυνατότητες για κομψούς αλλά και στιλάτους συνδυασμούς. Μετά το κόκκινο, είναι το χρώμα που ταιριάζει τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές και το εύρος των αποχρώσεων είναι αυτό που το κάνει να είναι τόσο ευπροσάρμοστο στα trends.

Αυτό το σαββατοκύριακο, δοκίμασε να βάλεις κίτρινες πινελιές στα outfits σου με διάφορους τρόπους. Είτε θες να φορέσεις ένα κίτρινο ρούχο, είτε ένα αξεσουάρ εγώ, υπάρχει τρόπος να το κάνεις σωστά, όποιο κι αν είναι το στιλ σου. Λίγη προσοχή στις αποχρώσεις θέλει σχετικά με το πώς δείχνουν στις διάφορες υφές που κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν. Αν για παράδειγμα, θες να επενδύσεις σε ένα vinyl ρούχο, τότε  το κίτρινο είναι λίγο επίφοβο. Ωστόσο, αν βρεις την ιδανική απόχρωση θα είναι πολύ εντυπωσιακό σε όποιο outfit κι αν το εντάξεις.

Ένα κίτρινο cross body τσαντάκι ταιριάζει με το χρωματιστό outfit για την πρωινή σου βόλτα αλλά και με το total black για τη βραδινή έξοδο.

Ένα σακάκι τύπου blazer σε κίτρινο χρώμα θα δώσει μία χρωματιστή πινελιά στο outfit σου και θα ανανεώσει στο street look σου.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Φέτος, τα χρωματιστά πουλόβερ είναι απαραίτητα στην ντουλάπα σου και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις μία απόχρωση του κίτρινου που θα σου αρέσει και θα σε φωτίζει.

Αυτή τη σεζόν, το κίτρινο είναι ένα χρώμα που πρέπει να σκεφτείς αν θες να αεπνεδύσεις σε ένα χρωματιστό πανωφόρι. Μην φοβηθείς ότι θα σε δεσμεύσει, αντίθετα θα σου επιτρέχει να κκάνεις ένα πολύχρωμο παιχνίδι με το στιλ σου.

A post shared by streeTrends (@streetrends) on

Ιδίατερο αξεσουάρ, αλλά εντυπωσιακό για σένα που μπορείς να το στηρίξεις. Οι γκέτες-μανίκια είναι μία τάση που θα αρχίσεις να βλέπεις όλο και περισσότερο στο street style. Είναι μάλιστα ένας πρωτότυπος και στιλάτος τρόπος να βάλεις λίγο χρώμα -κίτρινο στην προκειμένη- στο outfit.