GIGI HADID

7 celeb outfits για να αντιγράψεις το τριήμερο

Άνεση και στιλ είναι τα δύο χαρακτηριστικά που θες να έχουν τα outfits του Σαββατοκύριακου. Είτε πρόκειται για την πρωινή σου βόλτα, είτε για μία απογευματινή έξοδο, θες να είσαι stylish, χωρίς όμως να υπερβάλλεις, να αισθάνεσαι άνετα, χωρίς όμως να είναι βαρετό αυτό που φοράς.

Αν όντως ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία και βλέπεις το Σαββατοκύριακο σαν μία ευκαιρία να δοκιμάσεις συνδυασμούς ή ίσως να φορέσεις κομμάτια που δεν μπορείς στην καθημερινότητά σου -πώς να πας στο γραφείο με το denim, κοντό floral φόρεμα;- τότε πρέπει να κάνεις focus σε αυτές εδώ τις celeb street εμφανίσεις.

Olivia Palermo

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Black & white: Ο πιο κομψός και safe συνδυασμός που μπορείς να κάνεις και το Σαββατοκύριακο. Θα σε συνοδεύσει από το πρωί ως το βράδυ, αφού μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις με τα αξεσουάρ και να δώσεις το στιλ που θες στο τελικό αποτέλεσμα.

Zendaya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Οι ολόσωμες φόρμες έχουν γίνει πολύ δημφιλείς στο street style, Φόρεσέ την με τα snakers σου για ένα cool, sportive look, ιδανικό για τις βόλτες στην πόλη.

Emily Ratajkowski

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Όσες μπορούν να υποστηρίξουν το crop top αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για ένα cozy weekend outfit. Ένα denim παντελόνι και η αγαπημένη chunky ζακέτα σου αρκούν για να είσαι στιλάτη. Τα sneakers ή τα slippers είναι τα ιδναικά παπούτσια για να ολοκληρώσεις το outfit.

Alexa Chung

A post shared by Alexa Chung (@alexachung_) on

Εσύ που θες να κρατήσεις τον girly εαυτό σου και στο look του Σββατοκύριακου, η Alexa Chung σου δίνει ένα πολύ καλό παράδειγμα. Αξιοποίησε τη leather, mini φούστα σου και συνδυάσέ τη με το πουλόβερ και ένα ζευγαρι loafers ή μπαλαρίνες.

Gigi Hadid

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις τις over-the-knee μπότες σου, χωρίς να είσαι υπερβολική είναι με ένα μίνι φόρεμα, όπως αυτό της Gigi.

Lily Aldridge

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Tα jeans και το μαύρο t-shirt αποτελούν την ιδανική βάση για να φορέσεις το printed jacket σου.

Karlie Kloss

kloss-street

Ήρθε η ώρα να φορέσεις το floral φόρεμά σου με τα snaekrs σου για ένα girly look, όπως αυτό της Karlie Kloss