OUTFITS

6 τρόποι να φορέσεις το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι

Ανάμεσα στα τόσο έντονα χρώματα, τα πολύχρωμα prints, τα παστέλ και το λευκό που συνθέτουν την παλέτα του καλοκαιριού, το μαύρο περνά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει θέση στο στιλ σου. Αντίθετα, συχνά μπορεί να λειτουργήσει με τον σωστό τρόπο για να φέρει ισορροπία στο outfit σου ή και να συνθέσει ένα άψογο black & white look που έχει πάντα αξία, σε κάθε εποχή. Από το πρωί ως το βράδυ, από τους δρόμους της πόλης, στα σοκάκια του νησιού και τις παραλίες, το μαύρο διατηρεί τη διαχρονική του αξία.

Ακόμα κι ένα total black look μπορεί να είναι σύμφωνο με την minimal αισθητική και το καλοκαίρι.

Ένα μαύρο tank top μπορεί κάλλιστα να σε συνοδεύσει στα πιο κομψά looks, όπως αυτό με την μπεζ παντελόνα που άνετα μπορείς να φορέσεις και στο γραφείο.

Ένα μαύρο τζιν παντελόνι είναι χρήσιμο και στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα, επομένως μην το αποθηκεύσεις με τα χειμωνιάτικα.

Ένα μαύρο πουκάμισο ή top λειτουργεί σαν ένα κομμάτι κλειδί που ταιριάζει άψογα με το τζιν παντελόνι και τα σανδάλια σου.

Το μαύρο t-shirt είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Φόρεσέ το με τη metallic ή τη sequined φούστα σου για ένα cool αποτέλεσμα.

Η mini μαύρη φούστα θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι για το καλοκαιρινό σου στιλ ό,τι το μαύρο παντελόνι για το χειμερινό. Επομένως, αν έχεις μια στη συλλογή σου σίγουρα θα την χρησιμοποιήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/belenhostalet