SHOPPING

Gift Guide: Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μετρό του Συντάγματος για 3 μέρες θα στηθεί το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο bazaar. Το jamjar.gr συγκεντρώνει τα ''youniquely created'' προϊόντα και σε περιμένει σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα να βρεις τα δώρα των γιορτών κι όχι μόνο.

Ελληνικές δημιουργίες αλλά και οι δημιουργοί τους που κρύβονται πίσω από τις πολλές ηλεκτρονικές σελίδες του jamjar.gr θα σε περιμένουν στο Σύνταγμα για να μπείτε όλοι μαζί στο κλίμα των Χριστουγέννων. Γούρια, χειροποίητα κοσμήματα, είδη διακόσμησης, στολίδια, αξεσουάρ και παιδικά αντικείμενα από 50 ταλαντούχους creators θα συνθέσουν το απόλυτο σκηνικό του Christmas Shopping.

Φυσικά, εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο bazaar και η αλήθεια είναι ότι έχουμε ήδη πάρει μία γεύση για τα ψώνια και η δική μας λίστα είναι στη διάθεσή σου.

Ξεκινάμε με το απαραίτητο γούρι για τη νέα χρονιά. Όλοι έχουμε κάποιον αγαπημένο που θέλουμε να του χαρίσουμε γούρι κι αυτό από το ”Beaucoup Creations” με τη διπλή αλυσίδα και χαραγμένα μηνύματα γα το νέο έτος θα εκτιμηθεί σίγουρα.

Πάντα υπάρχει χώρος για όμορφα και πρωτότυπα στολίδια. Αυτές οι χριστουγεννιάτικες, comic μπάλες ”Cute As A Button” μπορούν να δώσου στο παιδικό δωμάτιο μία πιο funky πινελιά, πάντα μέσα στο κλίμα των γιορτών.

Το σωστό δώρο για την κολλητή σου ή ακόμα και σένα. Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια είναι πάντα χρήσιμα και φυσικά ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο. Αυτό το ζευγάρι ”QJ Boutique” θα μπορούσε να ολοκληρώσει με τον εντυπωσιακό τρόπο τα party looks σου.

Ένα μικρό δώρο για το σπίτι ή για το γραφείο σου. Ένα cute μπλοκ για σημειώσεις ”Beauty Diaries” θα σου φτιάχνει τη διάθεση, ακόμα κι όταν σημειώνεις άπειρες δουλειές κι υποχρεώσεις πάνω του.

Ένα δαχτυλίδι είναι πάντα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε κάθε γυναίκα που έχει περάσει τα 12. Το ασημένιο δαχτυλίδι ”Boating Knot, από Jocean” θα δώσει χαρά στην κόρη σου, την βαφτιστήρα σου, τη φίλη σου ή και σε σένα την ίδια.

Η τσάντα δεν είναι ένα πρωτότυπο δώρο, αλλά αυτό το backpack ms. Thimble που είναι φτιαγμένο από φελλό είναι σίγουρα μία πολύ διαφορετική επιλογή που θα κάνει χαρούμενο όποια την κρατήσει, αλλά θα δώσουν και μία ιδιαίτερη πινελιά στο στιλ της.

Αυτό το κεραμικό γούρι καραβάκι ”Chez Art” μπορεί να κρύψει μέσα του το πιο προσωπικό μήνυμα, αφού η μύτη είναι αποσπώμενη και μπορείς να το κρύψεις εκεί μέσα.

Δεν μπορείς όμως να παραλείψεις από τη λίστα δώρων τους μικρούς φίλους. Στο bazaar του jamjar.gr θα βρεις τα maxum, τα πιο στιλάτα παιδικά ρούχα για κορίτσια κι αγόρια.

 

jamjar bazaar
16,17 & 18 Δεκεμβρίου
09.00-21.00
Μετρό Συντάγματος