ΜΟΔΑ

Τα παπούτσια των καλοκαιρινών ραντεβού

Τα καλοκαιρινά ραντεβού είναι αυτά που κρύβουν τις περισσότερες εκπλήξεις, γι' αυτό εξάλλου είναι και πολυτραγουδισμένα. Συνήθως προκύπτουν, αλλά ακόμα κι αν είναι προγραμματισμένα, πιθανότατα θα έχουν ευχάριστη κατάληξη, θα σου αφήσουν μία γλυκιά αίσθηση ή μια αξέχαστη ανάμνηση. Εσύ όμως, όπου κι αν βρίσκεσαι, αυτό που θα τριγυρίζει στο μυαλό σου πριν από κάθε ραντεβού θα είναι το γνωστό «δεν έχω τι να φορέσω».

Υπάρχει λοιπόν, ένα μικρό στιλιστικό κόλπο που θα σε κάνει να βρίσκεις αμέσως τη λύση. Θα φοράς ότι πιο εύκολο και απλό -ένα τζιν παντελόνι με ένα tank top ή ένα shirt dress- και θα το μεταμορφώνεις με το σωστό ζευγάρι παπούτσια κάθε φορά. Ανάλογα την περίσταση και φυσικά τη διάθεση και το προσωπικό σου στιλ, ακόμα και το πιο αδιάφορο φαινομενικά outfit μπορεί να απογειωθεί. Είτε είσαι στην πόλη, είτε έχεις φύγει εκτός, είτε πετάχτηκες σε ένα κοντινό νησί για να πάρεις μία γεύση από διακοπές, δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ, αρκεί να ξέρεις να συνδυάσεις το σωστό ζευγάρι παπούτσια.

 

Γι’ αυτό η καλοκαιρινή συλλογή της Dexim είναι μονόδρομος για να αναζητήσεις και να βρεις κάθε ζευγάρι που χρειάζεται αυτή τη σεζόν στην ντουλάπα σου. Κλασσική ή μοντέρνα, minimal ή trendy, rock ή girly, η Dexim έχει τα ιδανικά παπούτσια που θα καλύψουν κάθε ανάγκη και όλα τα απαιτητικά γούστα.

Καλοκαιρινά ραντεβού στην πόλη

Τα ραντεβού στην πόλη το καλοκαίρι είναι συνήθως τα after office ή μία συνάντηση που ξεκινάει με έναν καφέ στο πόδι και καταλήγει με μπύρες λίγο μετά τις 12 κι ας είναι καθημερινή. Γι’ αυτό, ό,τι κι αν φοράς, μπορείς να έχεις μαζί σου (στο αυτοκίνητο εννοώ, εκτός κι αν προλαβαίνεις να επιστρέψεις μετά το γραφείο στο σπίτι) ένα άνετο ζευγάρι παπούτσια που είναι μπορείς να περπατήσεις άνετα αλλά να σε κοιτούν όλοι στα πόδια. Ένα ζευγάρι flat mules δεν θα σε προδώσει ποτέ.

 Διάλεξε ένα ζευγάρι flat mules σε ταμπά απόχρωση που είναι ουδέτερη, άρα ταιριάζει με όλα και ταυτόχρονα είναι μέσα στα color trends του φετινού καλοκαιριού.

Από την άλλη, ένα ζευγάρι metallic flatforms δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ, δηλαδή και στο γραφείο και στο ραντεβού. Το συγκεκριμένο ταιριάζει με όποιο φόρεμα κι αν διαλέξεις αλλά δείχνει εξίσου ωραίο και με το denim look σου.

 Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες όμως τις καθημερινές είναι ένας τρόπος να κάνεις το office look που ίσως είσαι υποχρεωμένη να κρατάς αυστηρό ακόμα και το καλοκαίρι λίγο πιο casual. Αν έχεις ραντεβού με τις φίλες σου για βιτρίνες και κους-κους, βγάλε τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε ένα ζευγάρι κομψές εσπαντρίγιες όπως αυτές από τη συλλογή της Dexim.

Αν το ραντεβού μετά το γραφείο όμως είναι κανονισμένο, τότε μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Ξέρω ότι δεν θα βρεις κάτι να φορέσεις που να σε ικανοποιεί για το πρωί αλλά και το βράδυ, γι’ αυτό εκείνη τη μέρα διάλεξε ένα λευκό ή ριγέ γαλάζιο φόρεμα που δεν είναι ποτέ λίγο ή υπερβολικό και απλά άλλαξε τα παπούτσια. Το πρωί σε αφήνω ελεύθερη να διαλέξεις, το βράδυ όμως άλλαξέ τα. Η επιλογή θα γίνει και πάλι ανάλογα με το που έχεις να πας.

Το πιο safe ζευγάρι που θα ταιριάξει με το φόρεμα και σίγουρα θα μοιάζει ιδανικό για την περίσταση είναι ένα ζευγάρι κλασσικά πέδιλα με το χαμηλό, τετράγωνο τακούνι.

 

Αντίστοιχα, το ίδιο άνετο είναι και ένα ζευγάρι flatforms που είναι μία από τις hot street τάσεις φέτος και στην dexim έχεις πολλές επιλογές για να βρεις την ιδανική.

Αν όμως το ραντεβού έχει στιλιστικές απαιτήσεις, τότε απλά χρειάζεσαι κάτι εντυπωσιακό, όπως αυτό το ζευγάρι φούξια mules της Dexim που θα απογειώσουν το φόρεμά σου και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Καλοκαιρινά ραντεβού το σαββατοκύριακο, εντός ή εκτός πόλης

Ξεκινάμε με τα ραντεβού που έχεις στην έδρα σου. Τα κανονίζεις μέσα στην εβδομάδα συνήθως κι αυτό σου επιτρέπει να έχεις χρόνο να σκεφτείς πώς θα ντυθείς. Εγώ λέω να μην πονοκεφαλιάσεις, να φορέσεις το καλοκαιρινό σου ρούχο που θεωρείς ότι σου πηγαίνει καλύτερα κι αναδεικνύει την προσωπικότητά σου και άσε τα παπούτσια να παίξουν το παιχνίδι του στιλ.

 Αυτό το ζευγάρι baby blue mules από τη συλλογή της Dexim δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Είτε το φορέσεις με ένα floral φόρεμα, είτε με ένα cropped τζιν παντελόνι, είτε με την mini φούστα σου, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

 Αν το ραντεβού είναι βραδινό και λίγο πιο επίσημο, τότε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι η σωστή επιλογή. Το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα κι αυτά τα κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα σου χαρίσουν ένα από τα πιο chic & sexy outfits του καλοκαιριού.

 Σε περίπτωση όμως που η βόλτα του σαββατοκύριακου περιλαμβάνει θερινό σινεμά και περπάτημα ενδεχομένως δίπλα στη θάλασσα, τότε διάλεξε ένα ζευγάρι flatrforms σε ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα outfits.

Σειρά έχουν τα ραντεβού εκτός πόλης γι’ αυτό πρέπει να είμαι πιο συνοπτική καθώς χρειάζεται να μεταφέρεις και ρούχα και παπούτσια. Αυτά τα ραντεβού, μάλλον θα γίνουν δίπλα στη θάλασσα ή στην παραλία και εσύ το πιθανότερο είναι να φοράς ένα σορτσάκι κι ένα t-shirt, ένα maxi φόρεμα ή ένα jumpsuit. Γι’ αυτό, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένα ζευγάρι σανδάλια.

Λευκά σανδάλια για να ταιριάζει με όλα και να μπορείς να κάνεις ένα total white look που είναι πάντα μία κομψή κι εντυπωσιακή επιλογή για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.

 Ένα σε ταμπά απόχρωση με χρυσά τρουκς για σένα που είσαι πιο κλασσική ή για σένα που δεν θες να κουβαλάς πολλά παπούτσια μαζί στις εξορμήσεις σου. Αυτό το ζευγάρι σανδάλια είναι ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι άνετη και ταυτόχρονα να μη χάσεις στο στιλ σου.

 Σε περίπτωση που η εξόρμηση εκτός πόλης είναι σε κοσμοπολίτικο νησί, τότε μάλλον θες ένα πιο chic & glam ζευγάρι σανδάλια, όπως αυτό το μαύρο από την καλοκαιρινή συλλογή της Dexim.

My tip: Φέτος φρόντισε να έχεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι με διαφάνειες και σε ουδέτερη απόχρωση. Θα το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα και χωρίς να μοιάζει φλύαρο θα δεις ότι θα αναδείξει κάθε σου outfit.

 Ένα άνετο πέδιλο σε nude χρώμα με διαφάνειες πραγματικά θα γίνει το passepartout ζευγάρι παπούτσια που θα ολοκληρώσει με επιτυχία τα outfits όλων των καλοκαιρινών σου ραντεβού κι όχι μόνο.

Ανακάλυψε όλη την καλοκαιρινή της Dexim κάνοντας κλικ στο dexim.gr ή σε ένα κατάστημα Dexim και συμπλήρωσε τη συλλογή παπουτσιών σου γι’ αυτό το καλοκαίρι με τα πιο stylish κι άνετα ζευγάρια.