STREET STYLE

Kitten heels: Τα παπούτσια που θα κατακτήσουν το street style αυτή τη σεζόν

Δεν μπορεί να μην τα έχεις δει, να μην τα έχει πάρει το μάτι σου κάπου. Σου μιλάω για τα παπούτσια με τα μικροσκοπικά τακούνια, τα kitten heels που έχουν επανέλθει και μπορούν να αντικαταστήσουν τις άνετες μπαλαρίνες σου ή τα χαμηλοτάκουνα pumps. Ουσιαστικά πρόκειται για τη νέα γενιά στα τακούνια που θα κυριαρχήσει στο φετινό street style και είναι σαφώς ένα από τα πισωγυρίσματα της μόδας που λατρεύουμε.

Αν σου αρέσουν, καλό είναι να τα τολμήσεις αφού θα αναβαθμίσουν το καθημερινό σου στιλ, χαρίζοντάς σου επιπλέον στιλιστικούς πόντους. Το μόνο που χρειάζεται από μέρους σου είναι να κάνεις σωστούς και έξυπνους συνδυασμούς. Έπειτα, θα μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις και σε πιο επίσημα looks. Επίλεξέ τα στα booties, τα mules, ή ακόμα αλλά και στην κλασική μορφή τους (σαν γοβάκια) και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψεις. Μη θεωρήσεις ότι είναι ένα κλασικό ζευγάρι και το αποφύγεις, αφού μπορείς να διαλέξεις τη σωστή εκδοχή των kitten heels και να έχεις το στιλιστικό αποτέλεσμα που θες.

Extra tip: Δώσε προσοχή στις αναλογίες. Όταν τα τακούνια είναι τόσο λεπτά, τότε πρέπει να μείνεις σε πιο λεπτές και κομψές γραμμές όσον αφορά στο ντύσιμο.

Φυσικά ταιριάζουν με το τζιν παντελόνι σου, αλλά αυτό που σταματάει στο ύψος του αστραγάλου. Επίσης, καλό είναι να έχει ίσια γραμμή για να είναι πιο κολακευτικό το αποτέλεσμα.

Τα στενά, cropped παντελόνια είναι σαφώς μία άψογη επιλογή για να συνδυάσεις ένα ζευγάρι kitten heels. Θα σου χαρίσει μία chic πινελιά και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο καλλίγραμμα.

Δοκίμασε να φορέσεις τα booties σου με kitten heels και την midi φούστα σου. Το ύψος όμως που θα σταματούν τα μποτάκια έχει σημασία για να μην ”κόβει” το πόδι στη μέση και τα κάνει να φαίνονται πιο κοντά.

Αν θες να φορέσεις τα kitten heels με φαρδύ παντελόνι, τότε κάνε το με ένα που σταματά πάνω από τον αστράγαλο και προτίμησε τα παπούτσια σου να είναι mules.

Η απόδειξη ότι τα kitten heels σε όποια μορφή μπορούν να συνοδεύσουν ένα πιο επίσημο outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph