SHOPPING

Τι να φορέσεις το καλοκαίρι αντί για τζιν παντελόνι

Έχουμε πει ότι το τζιν παντελόνι είναι παντός καιρού, στιλ και ύφους. Αλλά υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που η ζέστη δε σε αφήνει να στηριχτείς πάνω του. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που θα δείχνουν εξίσου cool και μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και με ένα λευκό t-shirt. Παντελόνια μονόχρωμα ή με prints είναι ευπρόσδεκτα σε κάθε καλοκαιρινό outfit και θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, ακόμα κι όταν η ζέστη είναι ανυπόφορη.

Διάλεξε τη γραμμή που ταιριάζει στο σωματότυπό σου αλλά και στο στιλ που έχεις αποφασίσει ότι θα σε συνοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. Ουσιαστικά όμως, όποιο παντελόνι από τα παρακάτω κι αν σου αρέσει, υπάρχει τρόπος να το κάνεις δικό σου, να κολλήσει άψογα με το στιλ σου και να συνδυαστεί με τα tie-front tops, τα knit crop-tops ή ακόμα και με το λευκό σου t-shirt.

Printed cigarette pants, Η&Μ

Τα exotic prints είναι άκρως καλοκαιρινά. Αν τα επιλέξεις στο παντελόνι σου, τότε με ένα λευκό tank top και ένα ζευγάρι μουσταρδί mules θα σου χαρίσουν ένα chic outfit για τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη.

Μαύρη παντελόνα με λευκά σχέδια, Desigual

Αν έχεις πιο ethnic και cool διάθεση, τότε αυτή η παντελόνα είναι ιδανική, αφού μπορείς να τη συνδυάσεις με λευκό ή μαύρο αλλά και με έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο ή το κίτρινο.

Κόκκινο λινό παντελόνι, Pull & Bear

Μία μονόχρωμη κόκκινη παντελόνα θα αποτελέσει κομμάτι κλειδί για την ντουλάπα σου, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται. Από τη μία θα σου προσφέρει ένα minimal outfit, συνδυάζοντάς την με ουδέτερα χρώματα, από την άλλη είναι ιδανική για να πετύχεις ένα άκρως καλοκαιρινό colorblocking.

Καρό crop παντελόνι, Topshop

To καρό είναι ένα από τα trends του καλοκαιριού που δεν μπορείς να παραβλέψεις. Αν το διαλέξεις στο παντελόνι σου, τότε θα μπορείς να κάνεις τα πιο french & girly outfits του καλοκαιριού.

Printed παντελόνα, NUMPH

Μία ακόμα printed παντελόνα με χρώματα που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν. Είναι κομψή και μπορείς άνετα να την χρησιμοποιήσεις για τα καθημερινά ή και τα πιο επίσημα outfits.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!