OUTFITS

Back to black: Πώς θα φορέσεις το μαύρο το φθινόπωρο

Το μαύρο είναι ίσως το πιο διαχρονικά κομψό χρώμα που αξίζει πάντα μία επένδυση. Φοριέται το ίδιο άνετα όλες τις ώρες και τις εποχές και είναι τόσο εύκολο στους συνδυασμούς που δεν σε περιορίζει καθόλου. Πάει το ίδιο στις ξανθές και στις μελαχρινές, είναι κομψό και πάντα στιλάτο. Μπορεί το καλοκαίρι να έχεις αδυναμία  στις πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις αλλά πάντα υπάρχει ένα μαύρο item στη συλλογή σου. Τώρα όμως που το φθινόπωρο άτυπα έχει φτάσει με την επιστροφή στην καθημερινότητα, το μαύρο επανέρχεται και εδώ σου έχω μερικούς από τους πιο εύκολους τρόπους για να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

Ένα αέρινο, μαύρο φόρεμα είναι πάντα χρήσιμο στην ντουλάπα σου. Κι ενώ το καλοκαίρι το συνδύαζες με τα σανδάλια σου, ήρθε η ώρα να το φορέσεις με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή τα mules για ένα κομψό outfit ή ακόμα και με τα sneakers σου για ένα πιο urban-casula look.

A post shared by Søren Jepsen (@thelocals) on

Δώσε μία έντονη πινελιά χρώματος στο total black outfit με το παπούτσι. Οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι καθώς το μαύρο δεν είναι καθόλου δεσμευτικό.

Black & white, ένα κλασικός μα πάντα επίκαιρος συνδυασμός που θα σε κρατά κομψή και θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις.

A post shared by Aria Di Bari (@ariadibari) on

Αυτό το φθινόπωρο πες ναι στα λευκά παπούτσια και συνδύασέ τα με τα μαύρα σου ρούχα για ένα minimal-chic αποτέλεσμα.

Φυσικά το μαύρο φόρεμα που σε βόλεψε το καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί στην πόλη με τα sneakers σου και – γιατί όχι; – με την ψάθινη τσάντα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/whowhatwear