STREET STYLE

5 τρόποι να κρατήσεις την ψάθινη τσάντα το φθινόπωρο

H ψάθινη τσάντα είχε, χωρίς αμφιβολία, την τιμητική της αυτό το καλοκαίρι. Σε όλα τα μεγέθη και σε πολλά κλασικά και πρωτότυπα σχέδια, αυτή η τσάντα γέμισε το Instagram και αποθεώθηκε από τις fashionistas. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ούτε εσύ αντιστάθηκες και έχεις μία στη συλλογή σου. Γι' αυτό θέλω να σου πω, ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις ως το επόμενο καλοκαίρι για να την ξανακρατήσεις.

Το φθινοπωρινό στιλ σε συνδυασμό με τον καιρό, σου επιτρέπουν να κρατήσεις πολλά στοιχεία από το ανέμελο και δροσερό καλοκαίρι και φυσικά η ψάθινη τσάντα έχει μία θέση στα outfits σου.

Δεν χρειάζεται να περπατάς στα σοκάκια κάποιου νησιού για να μπορείς να κρατάς μία ψάθινη τσάντα. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τους σωστούς συνδυασμούς, μία στιλάτη, ψάθινη τσάντα έχει πάντα θέση στο street look σου. Ειδικά στα outfits του Σαββατοκύριακου, δεν είναι καθόλου δύσκολο να την προσαρμόσεις. Και για να σε πείσω, σε περίπτωση που έχεις ακόμα τις αμφιβολίες σου, συγκέντρωσα μερικά looks για να πάρεις και μερικές ιδέες.

Μη διστάσεις να τη φορέσεις ακόμα και με τα sneakers και το bomber σου.

A post shared by Isabella Thordsen (@isabellath) on

Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, ένα sheer top και πάρε μαζί σου την ψάθινη τσάντα για extra στιλ.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Το λευκό φόρεμα έχει ακόμα δυναμική στο στιλ και ταιριάζει άψογα με την ψάθινη τσάντα σου.

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

Ο πιο εύκολος και πάντα safe συνδυασμός γι’ αυτές τις μέρες είναι μία παντελόνα κι ένα t-shirt. Η ψάθινη τσάντα σε όποιο μέγεθος ή σχήμα είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις ένα τέτοιο outfit.

Skinny pants, λευκή μπλούζα, mid-heel shoes και μία stylish, ψάθινη τσάντα για ένα chic & minimal φθινοπωρινό outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide