OUTFITS

5 ασπρόμαυρα outfits που θα λατρέψεις

Μπορεί το χρώμα να έχει γίνει πλέον σημαντικό έως και απαραίτητο στην ντουλάπα σου, ωστόσο οι κλασικές αξίες παραμένουν. Το άσπρο και το μαύρο είναι πάντα η σωστή και η πιο ασφαλής επιλογή για να έχεις ένα κομψό και stylish outfit. Είναι ο σίγουρα πετυχημένος συνδυασμός που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και χωρίς αμφιβολία μπορεί να σου εγγυηθεί ένα πετυχημένο look.

Εξάλλου ένα ασπρόμαυρο outfit είναι ταιριαστό με κάθε στιλ, σε κάθε ηλικία και για κάθε σωματότυπο, γι’ αυτό πάρε μερικές ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου black & white look. 

Ο πιο κομψός τρόπος για να κάνεις το μαύρο παντελόνι σου ακόμα πιο χρήσιμο είναι να το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό λευκό top και τα μαύρα pumps σου.

Για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ασπρόμαυρο outfit σου, επίλεξε ένα top με δαντέλα πάντα σε λευκό χρώμα ή ακόμα και με διαφάνειες.

Η λευκή φούστα με τα παιχνιδιάρικα βολάν ταιριάζει άψογα με ένα αυστηρό μαύρο ζιβάγκο και χαρίζει πόντους στο στιλ σου.

Ένα ολόλευκό outfit είναι ίσως λίγο τολμηρή αλλά πολύ στιλάτη επιλογή για το χειμώνα. Φόρεσε λευκό και συνδύασέ το με μαύρο, οπάκ καλσόν και ένα κλασικό, μάυρο παλτό για και θα έχεις ένα chic black & white outfit για το γραφείο κι όχι μόνο.

Αν είσαι από τις τολμηρές στο στιλ, τότε δοκίμασε ένα mix & match με ασπρόμαυρα prints, όπως η Blake Lively.