SHOPPING

Shopping time: Τα πιο καλοκαιρινά tops για όλες τις ώρες

Αυτό το καλοκαίρι θα σημειωθεί ένα focus στα tops. Εκτός από τα t-shirts που είναι παντός καιρού και για κάθε σεζόν, τα tops θα γίνουν μία μικρή εμμονή κι αυτό γιατί έχουν βγει σε τόσες εκδοχές που έχουν την ικανότητα να σταθούν το πρωί και το βράδυ, να ταιριάξουν με πολλά από τα bottoms της γκαρνταρόμπας σου και να κάνουν πιο ενδιαφέρον το street style σου.

Γι’ αυτό εδώ συγκέντρωσα μερικά που θα σίγουρα θα ταιριάξουν με μία αγαπημένη σου φούστα, το σορτσάκι ή ακόμα και το τζιν παντελόνι σου. Χρώματα, prints και σχέδια για να διαλέξεις το ιδανικό της δικής σου στιλιστικής προσωπικότητας.

Check ruffle crop top, Topshop

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου και αν δεν είσαι πολύ σίγουρη ξεκίνα με ένα top, όπως αυτό που θα ταιριάξει με την ψηλόμεση παντελόνα σου και ένα ζευγάρι wedges.

Λευκό top, attrattivo

Ένα κλασικό top είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά αν μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε στιλ και κάθε περίσταση όπως αυτό το λευκό με τα κουμπιά σου πλάι.

 Ruffled off shoulder top, Pinko

Ένα off shoulder top θα δώσει πιο αέρινη καικαλοκαιρινή διάσταση στα outfits της πόλης. Συνδυάσέ το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

 Σατέν, printed top, Love + Alicia

Αν αναρωτιέσαι πώς θα δώσεις μία ρομαντική και ανάλαφρη νότα στο street style σου, τότε δοκίμασε να συνδυάσεις μία αέρινη φούστα με ένα girly, printed top.

 Πράσινο top με ruffled μανίκια, H&M

Σε περίπτωση που θες να παραμείνεις στην απλότητα, διάλεξε ένα top σε έντονο χρώμα και ίσως με μερικές λεπτομέρειες.

 Καρό top, Bershka

Το καρό είναι ακόμα εδώ και φυσικά σε ένα 60s inspired top δείχνει άψογο.

 Tropical printed, off shoulder top, Asos

Τα tropical vibes μπορεί να τα φέρει ένα top. Μαζί με την τζιν φούστα σου -που είναι trend- θα έχεις ένα fresh & stylish outfit για τις ζεστές μέρες στην πόλη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lucywilliams02