STREET STYLE

Μετά το off shoulder, αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου top

Τα off shoulder tops έγιναν ένα από τα πιο φορέσιμα trends τελευταία. Τα φοράς το πρωί και το βράδυ με την ίδια ευκολία, ενώ είναι ιδανικά τόσο για την πόλη όσο και για το νησί. Έχουν μία θηλυκότητα ανάμεικτη με μία παιδικότητα που τα κάνει άκρως ερωτεύσιμα. Είναι επίσης, αρκετά sexy, όσο χρειάζεται δηλαδή, αφού αφήνει ακάλυπτους τους ώμους σου, τόσο όσο.

Μετά από αυτό όμως, ας περάσουμε και στο επόμενο στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα off shoulder tops πάνε στα αζήτητα. Ουσιαστικά δεν έχουν μεγάλες διαφορές, απλά αφήνουν μόνο τον έναν ώμο ακάλυπτο και χάνεται ελαφρώς η girly διάσταση του off shoulder. Όπως κι αν έχει, δεν είναι καθόλου κακό να το προσθέσεις στη συλλογή σου για το καλοκαίρι και παρακάτω θα βρεις μερικούς λόγους για να μην το καθυστερήσεις.

Είναι ιδανικό για να κάνεις μία statement εμφάνιση, αρκεί να επιλέξεις το σωστό top. Μπορείς να το φορέσεις απλά με το κλασικό παντελόνι σου και να αφήσεις το top να κλέψει τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό μανίκι του.

Το one shoulder top μπορεί εύκολα να σε συνοδεύσει σε μία επίσημη περίσταση το καλοκαίρι συνδυασμένο με την pencil φούστα ή με το cigarette παντελόνι σου.

Φυσικά, υπάρχουν εκδοχές αυτού του top πιο ήπιες που σου επιτρέπουν να τις χρησιμοποιήσεις στο everyday look σου.

My tip

Ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις για να έχεις άμεσα ένα one shoulder top είναι να φορέσεις το off shoulder αλλιώς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βγάλεις το ένα σου χέρι έξω από την μπλούζα και να σηκώσεις ελαφρώς την άλλη μεριά.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/sandrasemburg