ΜΟΔΑ

Οι Kardashians-Jenners στην νέα καμπάνια του Calvin Klein #MyCalvins

Το brand Calvin Klein με τον Raf Simons έχει ήδη ξεκινήσει να έχει μία δραστήρια πορεία στον κόσμο της μόδας. Πέρσι ακούστηκε αρκετά λόγω του ιδιαίτερου runway αλλά και του ντεμπούτου της Kaia Gerber στην πασαρέλα. Αυτή τη χρονιά όμως, ο Raf Simons δεν την άφησε να περάσει έτσι απλά. Εκμεταλλευόμενος την επιμονή του brand σε κάθε τι με αμερικάνικη υπόσταση, ο Raf Simons για την νέα καμπάνια #MyCalvins φωτογράφισε ίσως την πιο πολυσυζητημένη οικογένεια της Αμερικής, τις Kardashians.

Έτσι, οι αδερφές Kardashians-Jenners φωτογραφήθηκαν για την νέα καμπάνια και όπως μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αισθητικά. Οι διάσημες αδερφές είναι η νέα οικογένεια του brand και η αλήθεια είναι ότι η αισθητική τους μπορεί να ταιριάξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη φιλοσοφία του Calvin Klein.

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

 

Τα εσώρουχα και τα jeans θα έχουν πια εκφραστές τις Kardashians-Jenners. Τα πιο iconic items του οίκου παίρνουν κάτι από την δεκαετία του ΄90 και μαζί με τις σύγχρονες influencers παγκόσμιου βεληνεκούς δημιουργούν την νέα τάση που όπως έχουμε ήδη πει θέλει κυρίαρχα τα signature logos αλλά και το denim στοιχείο.

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

”Οι οικογένειες μοιράζονται τα πάντα”: Αυτό είναι το moto που στηρίχτηκε το mini video και δείχνει τις διάσημες αδερφές να μοιράζονται τις προσωπικές τους σκέψεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/calvinklein